Orası öyle de ben bunu bölümünü (Bilgisayar Teknolojisi) okuduğum içini varsayarak baz aldığım için söyledim. Bazı babadan kalma meslek öğrenenler de hala yapabiliyor. Mesela Bilgisayar tamircileri.
Bilgisayar tamircilerinin %80'i Driver Booster kullanıp korsan Windows yüklüyorlar hala. Yıl olmuş 2024. Ben artık bilgisayarcılara falan gitmiyorum, kimseye de tavsiye etmiyorum. İnternette her şeyin yapımı var, herkes kendi bilgisayarını tamir edip temizleyebilir durumda.
Insider kanalında RTM Build seçemezsiniz ki zaten? Bunları Microsoft kendisi rastgele seçiyor. Google'ın yeni YouTube arayüzünü denemek için seçtiği kişiler ile aynı mantık.
DEV veya Beta kanallarında o yazı git gel yapmaz. Arkadaş yüksek ihtimalle sonraki RTM sürümünün deneyicisi olarak seçilmiş veya Insider sürümü olarak sürüm ön izleme kanalını kullanıyor.
Insider kanalında RTM Build seçemezsiniz ki zaten? Bunları Microsoft kendisi rastgele seçiyor. Google'ın yeni YouTube arayüzünü denemek için seçtiği kişiler ile aynı mantık.