Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Metalis

Uzman
Video ki adımları birebir yapmama rağmen Discord masaüstü uygulaması "checking for updates" olarak kalıyor. Fakat tarayıcı üzerinden Discord açılıyor. Dosyayı elle ve uygulama içinden editleyip Discord Updater konumundan Discord.exe manuel olarak ekledim yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önceye kadar sorunsuz kullanıyordum. Windows güvenlik güncellemesi yaptı ve artık çalışmıyor. Tekrar kurulum yaptım ama sonuç değişmedi. Tarayıcıdan giriyor fakat uygulama açılmıyor.
ByeDPI ST ve ByeDPI DLL yöntemlerini denediniz mi ? Windows Defender güvenlik güncelleştirmeleri makine öğrenme yöntemiyle tehdit tespiti yapıyor ve açık kaynaklı, publish edilmemiş yazılımların %90'dan fazlası için anlamsız güvenlik duvarı tedbirleri ekleniyor. Bu tarz sorunlar genellikle güncelleştirmenin ardından belli bir süre geçtikten sonra düzeltiliyor ancak maalesef bir süre kalmaya devam ediyor.
Sorunun kaynağı tam olarak bu mu emin değilim ancak bahsettiğim gibi diğer yöntemleri de deneyerek sisteminizde çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.

Birkaç gün içerisinde paylaşacağım yeni güncelleme ile kolay kullanım için Zapret ve GoodbyeDPI kurulumlarını da programa entegre edeceğim. Dilerseniz o güncellemeyi de bekleyebilirsiniz.

superonline kullanıcısıyım.
standart kurulum yapıp kullandım dc bağlanmakta sorun yok ama internet bağlantısı gecikmeli çalışıyor başta yavaş sonra akıcı şekilde.