Kayıt defterinde ne yapacaksan ona göre yapılır rehbere lüzum yok.Kayıt defteri düzenleme için yerli yabancı rehber var mıdır hocam?
Kayıt defterinde ne yapacaksan ona göre yapılır rehbere lüzum yok.Kayıt defteri düzenleme için yerli yabancı rehber var mıdır hocam?
Bloadware tarzı gereksiz bir program bence. Millet kırk takla atıp bilgisayarında olabildiğince az program çalıştırmaya çalışırken böyle bir programı üstüne para vererek kullanmanın mantığını hiç anlamıyorum. Bana ₺1000 atın TeamViewer ile bağlanıp çöp kutunuzu boşaltırım.
Hocam bana neden regedit kayıt defteri için yetersiz açıklar mısınız?Porgram işini gayet iyi görüyor fazlaca özelliği mevcut ve işlevli çalışıyor mantınsız bir yorum olmuş isteyen alır isteyen almaz ömür boyu lisans için 1000 TL pahalı gelebilir veya gelmeyebilir alacak kişiye kalmış.
Porgram işini gayet iyi görüyor fazlaca özelliği mevcut ve işlevli çalışıyor mantınsız bir yorum olmuş isteyen alır isteyen almaz ömür boyu lisans için 1000 TL pahalı gelebilir veya gelmeyebilir alacak kişiye kalmış.
İyi hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Yetersiz olduğunu kim söylüyor ben sadece dikkatli temizleyin kullanacaksanız diyorum.