Kayıt defterinde ne yapacaksan ona göre yapılır rehbere lüzum yok.Kayıt defteri düzenleme için yerli yabancı rehber var mıdır hocam?
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Bloadware tarzı gereksiz bir program bence. Millet kırk takla atıp bilgisayarında olabildiğince az program çalıştırmaya çalışırken böyle bir programı üstüne para vererek kullanmanın mantığını hiç anlamıyorum. Bana ₺1000 atın teamviewer ile bağlanıp çöp kutunuzu boşaltırım.
Bloadware tarzı gereksiz bir program bence. Millet kırk takla atıp bilgisayarında olabildiğince az program çalıştırmaya çalışırken böyle bir programı üstüne para vererek kullanmanın mantığını hiç anlamıyorum. Bana ₺1000 atın TeamViewer ile bağlanıp çöp kutunuzu boşaltırım.
Program işini gayet iyi görüyor fazlaca özelliği mevcut ve işlevli çalışıyor mantınsız bir yorum olmuş isteyen alır isteyen almaz ömür boyu lisans için 1000 TL pahalı gelebilir veya gelmeyebilir alacak kişiye kalmış.
Son düzenleme:
Hocam bana neden regedit kayıt defteri için yetersiz açıklar mısınız?Porgram işini gayet iyi görüyor fazlaca özelliği mevcut ve işlevli çalışıyor mantınsız bir yorum olmuş isteyen alır isteyen almaz ömür boyu lisans için 1000 TL pahalı gelebilir veya gelmeyebilir alacak kişiye kalmış.
Porgram işini gayet iyi görüyor fazlaca özelliği mevcut ve işlevli çalışıyor mantınsız bir yorum olmuş isteyen alır isteyen almaz ömür boyu lisans için 1000 TL pahalı gelebilir veya gelmeyebilir alacak kişiye kalmış.
Yetersiz olduğunu kim söylüyor ben sadece dikkatli temizleyin kullanacaksanız diyorum.
İyi hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Yetersiz olduğunu kim söylüyor ben sadece dikkatli temizleyin kullanacaksanız diyorum.
Kullanilmayan girdi zaten bir ise yaramaz, neden Regedit temizlenir, neden bunun luzumu vardir hala cozemedim. Dosya temizlemek icin ise zaten klasorleri bellidir, Appdata icinden silinmis programlarin kalintilari kaldirilir, kirk yilda bir de cok sismisse %Temp% ici silinir olur biter.
@Blackraven hocamin teklifini goruyor ve arttiriyorum, 800 atesleyin ben temp ile falan da ilgileneyim. Ogrenci herifim harclik ederim kendime.
@Blackraven hocamin teklifini goruyor ve arttiriyorum, 800 atesleyin ben temp ile falan da ilgileneyim. Ogrenci herifim harclik ederim kendime.
Bilgilendirme: Firmaya para iadesi talebinde bulundum 6 saat sonra dönüş yaptılar ve param iademin onaylandığını ilettiler hesabıma baktım iade hemen yansımış gerçekten güvenilir bir firma.
60 gün para iadesi garantisi gerçekten söz de değilmiş.
Kinguin üzerinden de ( fall10 ) indirim kodu ile 802 TL daha uyguna alabilirsiniz.
Güvenli hizmet ücreti ile birlikte 872 TL toplam ödeme çıkıyor bilgilendirme.
60 gün para iadesi garantisi gerçekten söz de değilmiş.
Kinguin üzerinden de ( fall10 ) indirim kodu ile 802 TL daha uyguna alabilirsiniz.
Güvenli hizmet ücreti ile birlikte 872 TL toplam ödeme çıkıyor bilgilendirme.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-