Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.507 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #1 Oyunu bu hataları dolayısıyla açamıyorum. Hata:
Çözüm Jennifer 4 Şubat 2025 Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 4 Şubat 2025 #2 Microsoft Visual C++ Hepsi Bir Arada Yeniden Dağıtılabilir Paket Paketi kurun. Artı 0 Eksi
lovesetusfree Becerikli Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 70 Çözümler 1 Beğeniler 29 4 Şubat 2025 #3 Witcher için System32'nin içindeki MFC100U.DLL dosyasını sil ve x86 Visual 2010'u yükle. Artı 0 Eksi
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.507 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #4 Tuhoiisa dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2024 Download Paketi kurun. Genişletmek için tıkla... lovesetusfree dedi: Witcher için System32'nin içindeki MFC100U.DLL dosyasını sil ve X86 Visual 2010'u yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Artı -1 Eksi
Tuhoiisa dedi: Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2024 Download Paketi kurun. Genişletmek için tıkla... lovesetusfree dedi: Witcher için System32'nin içindeki MFC100U.DLL dosyasını sil ve X86 Visual 2010'u yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 4 Şubat 2025 #5 Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 4 Şubat 2025 #6 Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın n sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... System32 icerisine manuel olarak DLL ekleyip cikarmak risklidir. PowerShell'i yonetici olarak acin ve. Kod: DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 Komutunu uygulayin. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın n sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... System32 icerisine manuel olarak DLL ekleyip cikarmak risklidir. PowerShell'i yonetici olarak acin ve. Kod: DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 Komutunu uygulayin.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 4 Şubat 2025 #7 Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2024 Download kuruyosun. ResampleDmo.dll için de sfc /scannow ve DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth kullan. Artı 0 Eksi
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2024 Download kuruyosun. ResampleDmo.dll için de sfc /scannow ve DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth kullan.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.507 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #8 Tuhoiisa dedi: System32 icerisine manuel olarak DLL ekleyip cikarmak risklidir. PowerShell'i yonetici olarak acin ve. Kod: DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 Komutunu uygulayin. Genişletmek için tıkla... Jennifer dedi: DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum. Artı -1 Eksi
Tuhoiisa dedi: System32 icerisine manuel olarak DLL ekleyip cikarmak risklidir. PowerShell'i yonetici olarak acin ve. Kod: DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 Komutunu uygulayin. Genişletmek için tıkla... Jennifer dedi: DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı alıyorum.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 4 Şubat 2025 #9 Geraltın kılıcı dedi: Hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hala aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.507 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #10 Jennifer dedi: Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam hata vermiyor. Direkt kuruluyor ancak oyun "ResampleDmo.dll" hatasını veriyor. Artı -1 Eksi
Jennifer dedi: Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam hata vermiyor. Direkt kuruluyor ancak oyun "ResampleDmo.dll" hatasını veriyor.