Geraltın kılıcı
Üstün
Oyunu bu hataları dolayısıyla açamıyorum.
Hata:
Hata:
DLL Dosyası atmak kötü olur,Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz?
DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.Witcher için System32'nin içindeki MFC100U.DLL dosyasını sil ve X86 Visual 2010'u yükle.
DLL Dosyası atmak kötü olur,Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz?
DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın n sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz?
DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0
System32 icerisine manuel olarak DLL ekleyip cikarmak risklidir.
PowerShell'i yonetici olarak acin ve.
Kod:DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0
Komutunu uygulayin.
Hala aynı hatayı alıyorum.DLL Dosyası atmak kötü olur,DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0yönetici olarak yazıp deneyin.
Hocam hata vermiyor. Direkt kuruluyor ancak oyun "ResampleDmo.dll" hatasını veriyor.Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın.