Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ragnar

Başarılı
Birden tüm yazılar gitti, hiçbir yazı görünmüyor. Araştırdım, birkaç çözüm denedim ama çözemedim. Nasıl çözerim?

Çözüm
Eklemeyi unutmuşum, HOME tuşuna basmayı denemeyi unutma.
Menü açılıyor, değişen bir şey yok.
Bir kaç tane çözüm önereceğim, neyden kaynaklı problem yaşandığını anlamak için.
  • Ayarlar > oynanış > ekran arayüzü (hud) kısmını kurcala, kapalı bir şey görürsen aç.
  • Oyunun dilini İngilizce yapıp, tekrar Türkçe yap.
  • Oyunu pencereli ekrana al, yazılar gelecek mi bak.
Bunları dener misin?

Olmayan yazıların. Ona göre dosya atabilirim. Belki işe yarar.
1744056609510.webp

Oyun şu an böyle, yazı olarak hiçbir şey yok. Örneğin bu kapıyı açmak için E'ye bas falan yazardı, o yok. Altyazılar zaten yok. Bir sonraki kadınla olan sahnede kadın konuşuyordu ama altyazı yoktu örneğin. Hiçbir şey yok yani.

Eki Görüntüle 138844
Oyun şu an böyle, yazı olarak hiçbir şey yok. Örneğin bu kapıyı açmak için E'ye bas falan yazardı o yok. Altyazılar zaten yok, bir sonraki kadınla olan sahnede kadın konuşuyordu ama altyazı yoktu örneğin. Hiçbir şey yok yani.
Oyunun HUD'ı gitmiş. Steam'den Witcher 3'ün Steam Cloud yedeklemesini kapat. Belgelere gir. The Witcher 3 klasörünü sil. Oyuna gir.

Ayrıca karşıma ilk çıkan site Steam'in tartışma sayfasıydı. Oyunu silip yüklemek işe yaramış insanlarda. Bunu da deneyebilirsin.