The Witcher 2 kaydını, The Witcher 3'te etkinleştirilmeli mi?

Alimen

Çalışkan
Witcher 3'te ikinci oyunumu başlatacağım, yani New GAME++ olacak. Ama sorum şu ki; yeni oyunlara başlarken 'Witcher 2 kaydını kullansın mı?' diye bir seçenek çıkıyor. Bunu aktifleştirirsem yan etkileri olur mu sizce? Oyun, Witcher 2 kayıtlarını aktifleştirdikten sonra daha mı iyi olacak? Farklılıklar ne olacak? Bildiğim kadarıyla Letho'yu görebiliyorum, eğer Witcher 2 kaydını etkinleştirirsem. Farklılıklar tam olarak ne olacak?
Not: Daha önce Witcher 2'yi hiç oynamadım.

Birkaç sinematik değişiyor. Çok öyle aman aman bi'olayı yok. Etkinleştirmenizi tavsiye ederim. İlk oyuna nazaran daha çok yenilik görürsünüz.

Başlangıçta tıraş edilirken yanınıza General geliyor, onun sorduğu sorulara cevap vererek oyunu şekillendiriyorsunuz. Birkaç görev dışında etkisi yok.

Kaer Morhen'de verecegin savasa Letho gelebiliyor birde Yennefer - Triss ile olan iliski dinamiklerinde ufak farkliliklar oluyor diye biliyorum.

Ben etkinleştiriyorum. Hatta direkt kendi save dosyamı aktarıyorum. Nelerin değiştiğini şu rehberimden görebilirsin.

Witcher 2 oynamadıysanız ortada aktarılacak bir şey de yok demektir zaten. O soruya verdiğiniz yanıt bir şey değiştirmeyecek.
Oyunda Witcher 2'den save aktar dışında açık kapalı diye bir seçenek var. Açık yaparsa Morvan Vooorhis, tıraş sırasında gelip Geralt'ı sorguluyor. Sorgu sırasındaki cevaplara göre hikaye şekilleniyor.

1744636295525.webp

Geri
Yukarı Alt