Witcher 3'ü DLC'lerle birlikte almıştım ve 80. saatte oyunu bitirdim. Sonra DLC'lerle ilgili bir şey gördüm. Galiba DLC'lerde Triss, Yennefer, Ciri gibi karakterler yer almıyor. Bu da beni oynayıp oynamamak arasında bırakıyor. Şimdi Hearts of Stone'ın 2 saatini oynadım, çok da sarmadı beni. Sizce devam etmeli miyim oynamaya?
Detaylar
Kim cevapladı?Oynanır.
Hearts of Stone farklı, Blood and Wine farklı bir macera. Özellikle Blood and Wine farklı bir başyapıttır bence. Oynayın.
Ekstradan oyuna sıfırdan başlayarak ilk önce DLC'leri bitirirseniz eğer oyun içerisinde bulunan diyaloglara eklemeler göreceksiniz.
Hearts of Stone farklı, Blood and Wine farklı bir macera. Özellikle Blood and Wine farklı bir başyapıttır bence. Oynayın.
Ekstradan oyuna sıfırdan başlayarak ilk önce DLC'leri bitirirseniz eğer oyun içerisinde bulunan diyaloglara eklemeler göreceksiniz.
- Makaleler
- 3
Oynayın.
Oynanır.
Heart of Stone beni sarmadı, acaba direkt Blood and Wine'dan başlasam çok bir şey kaybeder miyim sizce?
Heart of Stone beni sarmadı, acaba direkt Blood and Wine'dan başlasam çok bir şey kaybeder miyim sizce?
Hiçbir şey kaybetmezsiniz. İki DLC birbirinden bağımsız ama ikisi de oyun içindeki diyaloglara etki ediyor, yani yeni diyaloglar ekliyor.
- Makaleler
- 3
Ana oyunu bitirecek kadar sevdiyseniz DLC'leri de bitirmenizi tavsiye ederim.
Çevremdeki kişiler ve internete göre Blood and Wine daha sevilesi. Önce onu oynarsanız Hearts of Stone'u oynamaya hevesiniz kalmayabilir. Çok sürükleyici olmasa da bıktıracak bir yapısı yok.
Çevremdeki kişiler ve internete göre Blood and Wine daha sevilesi. Önce onu oynarsanız Hearts of Stone'u oynamaya hevesiniz kalmayabilir. Çok sürükleyici olmasa da bıktıracak bir yapısı yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-