serhatmorgan

Uzman
Sorduğum soru ilk bakışta biraz saçma gelebilir, evet biliyorum, kişiden kişiye değişir ama benim durumum için yorum yapmanızı istiyorum. Haritadaki tüm görevleri yapıyorum, ilan panolarının hepsini topluyorum. Şu an normal oyun ve HoS bitti, BaW’ın başındayım. 118 saat olmuş. Bu süre çok mu? Bana çok geldiği ve vakit kaybetmişim gibi hissettiğim için sormak istedim.

150 saatte bitirdim. RPG ve CD Projekt oyunlarının olayı evreni zaten. Yan görevsiz oynamak bir hatadır. Genelde insanlar ana hikaye kasıp 20 saatte bitirdikleri için kötü yorum yapıyorlar.

Keyif aldıysan neden vakit kaybı olsun ki? Witcher 3 gibi oyunlara saat sınırlaması koymamak lazım.
Howlongtobeat'e göre %100 bitirmek 188 saat.

150 saatte bitirdim. RPG ve CD Projekt oyunlarının olayı evreni zaten. Yan görevsiz oynamak bir hatadır. Genelde insanlar ana hikaye kasıp 20 saatte bitirdikleri için kötü yorum yapıyorlar.
Aynısını CP2077'de yaptım. Oyun beni o kadar sıktı ki sadece ana görevleri yaparak 25 saatte zorla bitirip sildim. Belki bir ara bir şans daha veririm.
Keyif aldıysan neden vakit kaybı olsun ki? Witcher 3 gibi oyunlara saat sınırlaması koymamak lazım.
Howlongtobeat'e göre %100 bitirmek 188 saat.
Yok hocam gayet keyif alıyorum sadece çok mu uzun süre geçirmişim diye sormak istedim.

Çok değil, hatta az bile denebilir.

Ara sahneleri geçiyor musunuz? Kontratlar için pazarlık yapıyor musunuz? İlan metinlerini okuyor musunuz? Canavar günlüğü mü her ne haltsa o ve benzeri zımbırtıları okuyor musunuz?

Her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Zevk alıyorsanız sürenin bir önemi yok. Oyundan zevk alıp oyuna harcadığınız süreyi kısmak istiyorsanız yan görevleri es geçebilirsiniz.

Çok değil, hatta az bile denebilir.

Ara sahneleri geçiyor musunuz? Kontratlar için pazarlık yapıyor musunuz? İlan metinlerini okuyor musunuz? Canavar günlüğü mü her ne haltsa o ve benzeri zımbırtıları okuyor musunuz?

Her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Zevk alıyorsanız sürenin bir önemi yok. Oyundan zevk alıp oyuna harcadığınız süreyi kısmak istiyorsanız yan görevleri es geçebilirsiniz.
Tüm yan görevleri yapıyorum, pazarlık yapıyorum, ara sahneleri geçmiyorum. Bir tek Gvent'le ilgili görevleri yapmıyorum. Oyunun ilk 10 saatinde anlamaya çalıştım ama yok çözemedim. Gvent görünce kaçıyorum arkama bakmadan.

Aynısını CP2077'de yaptım. Oyun beni o kadar sıktı ki sadece ana görevleri yaparak 25 saatte zorla bitirip sildim. Belki bir ara bir şans daha veririm.

Yok hocam gayet keyif alıyorum sadece çok mu uzun süre geçirmişim diye sormak istedim.

Kişiye göre çok değişiyor. Türü seven biri için çok az 25 saat. Her oyunu her türü herkes sevmeli diye bir kaide yok. Zevkler ve renkler.

Bunu sormaya bile gerek yok, bu şekildeki geniş açık dünyalı hikaye oyunlarında istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Tamamen keyif alma durumunuza bağlı. Zaten hikaye ve tüm görevler bittiğinde yapacak bir şey kalmayacağı için o son noktadır, ondan sonra sıkılırsınız.

Tüm yan görevleri yapıyorum, pazarlık yapıyorum, ara sahneleri geçmiyorum. Bir tek Gvent'le ilgili görevleri yapmıyorum. Oyunun ilk 10 saatinde anlamaya çalıştım ama yok çözemedim. Gvent görünce kaçıyorum arkama bakmadan.

Onu bende çözemedim, onunla ilgili kısımları da atlamak için Auto Gwent Win modunu indirdim.

110 saat hemen hemen her şeyi yapan biri için normal. Bende korsan oynadığım dönemle beraber 180 saat civarındaydım şu an ise Save'i orijinale geçirdim arada bir hala Cloud'dan indirip takılmak için oynuyorum.