barbarkiyu

Çalışkan
Şu an 29 levelim ve son aşamaya geldim. Şu anki build'imde ekteki gibi kedi teçhizatını üstüne kadar aldım. Nasıl bir build'de ilerlemeliyim? Bu saatten sonra oyun bitince aynı save'den farklı hesapla DLC'leri oynamayı düşünüyorum.

1776904707632.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kedi okulu ile hızlı saldırı tercih et. Hızlı saldırı açacaksan kesinlikle kanama, karşı saldırı, ölümden dönme gibi skilleri de aç. Ortadaki skiller işlevsiz çünkü ilk DLC'de zırhına zaten ok saptırma basabilirsin bu sana ekstra üç skill point getirir. Onun dışında bu skill barın fena gözükmüyor. Mutajen slot güçlendirme iyi, iksir toleransı iyi, benim iki saldırı slotunda saldırı gücü yüzde 60 şeklindeydi, igni slotlarında kesinlikle yanma etkisini yüzde yüz aç, her igni yakar ve kritik vurabilirsin kılıçla. Bütün maplerdeki kudret alanlarını bul, üşeniyorsan internette var tek tek yerleri.

Kedi okulu ile hızlı saldırı tercih et. Hızlı saldırı açacaksan kesinlikle kanama, karşı saldırı, ölümden dönme gibi skilleri de aç. Ortadaki skiller işlevsiz çünkü ilk DLC'de zırhına zaten ok saptırma basabilirsin bu sana ekstra üç skill point getirir. Onun dışında bu skill barın fena gözükmüyor. Mutajen slot güçlendirme iyi, iksir toleransı iyi, benim iki saldırı slotunda saldırı gücü yüzde 60 şeklindeydi, igni slotlarında kesinlikle yanma etkisini yüzde yüz aç, her igni yakar ve kritik vurabilirsin kılıçla. Bütün maplerdeki kudret alanlarını bul, üşeniyorsan internette var tek tek yerleri.

Tüm mapteki kudret alanlarını gezmeye çalıştım zaten bulabildiklerimi aldım mape göre gitsemde bulamadım bazılarını sinirim bozuldu bıraktım, hızlı saldırı kullanıyorum hep ama canavarlara karşı karşı saldırı kanama gibi skillerin işe yaradığını bilmiyordum ortadaki skilleri hızlı saldırıda dönmeyi açmak için 3 puan daha istiyordu onun için açmıştım mutajenlerde kırmızı mutajen bulamadım bulduklarımı dönüştürdüm bulmak için internetten baktım genelde 5 10 yıl önceki şeyler var hepside fixlenmiş. Şu an arınım iksiri içtim tüm skilleri baştan düzgünce vereyim diye 46 puanım oldu.

Hmm gördüm. Ben oyunu bitirdiğimde yetenek ağacım ekteki gibi görünüyordu. Belki fikir verebilir.

20260423094901_1.webp

Bu da başka bi kaydın oyun sonundan:

20260423095325_1.webp

Son düzenleme: