Witcher 3'e başlayamıyorum

Colonell

Becerikli
Witcher 3 oynayayım dedim (1 ve 2 oynamadım) ilk 2 oyun şart dediler, ilk 2 oyuna başlayayım dedim kitap oku dediler. Arkadaşlar kısaca bu oyuna nasıl başlayacağım bana yardımcı olun. 2. oyun neyse de 1. oyunu oynamam lazım mı çok eski ve kitap şart mı şart ise linki olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuları karıştırmayalım.

Witcher 3 oynayayım dedim (1 ve 2 oynamadım) ilk 2 oyun şart dediler, ilk 2 oyuna başlayayım dedim kitap oku dediler. Arkadaşlar kısaca bu oyuna nasıl başlayacağım bana yardımcı olun. 2. oyun neyse de 1. oyunu oynamam lazım mı çok eski ve kitap şart mı şart ise linki olan var mı?

İlk iki oyunu oynama. Hikayelerini detaylı izle yeterli. Oyunlarda kitapların sonunun alternatif başlangıcı. Spoiler vermeden sadece bu şekilde söyleyebilirim.

Zaten başta bir seçenek soruyor size oyun hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz diye. İlgili seçeneği seçebilirsiniz.

1. Oyunun hikayesine baksan yeterli onun dışında 2. oyun evet eski ama bana kalırsa oynanamaz değil. Witcher 2 oynayıp daha sonra Witcher 3 geçebilirsin.

Benzetme yapmam gerekirse yüzüklerin efendisine hüküm dağı savaşından başlamışsın, gayet normal bir durum. Yine de 3. oyundan başlayabilirsin ama %80 ihtimalle sıkılıp kapatacaksın. Çünkü oyunlar ve kitaplar en ufak detayına kadar birbirine bağlı.

Geri
Yukarı Alt