Detaylar
Kim cevapladı?Müşteri hizmeti konusunda her geçen gün mesafe kat ediyorlar. Yazılım konusunda ise pek iyi diyemem ancak ihtiyaçları karşılıyor.Arkadaşlar, Hex80 ile Ying75 arasında kaldım. Ve Ying75 almış bulunmaktayım. Umarım doğru seçmişimdir. WLMouse yazılımı ve spesifik olarak müşteri hizmeti nasıl? Bilgisi olan var mı?
Arasında kaldığın iki klavye de asla üzmez.
Hocam slice’ın kutu içeriği maalesef rezalet hem 11-12k verip o kadar zayıf kutu içeriğine sahip ürün almak bilemedim içime sinmedi.Swicth sesleri falan sevdiyseniz güzel bir model ama tercihim slicey olurdu daha çok hoşuma gidiyor hem fiyatını daha çok hakettiğini düşünüyorum @23783 hocamın yorumlarını alalım bakalım.
9’a hex80 bulmuştum bayadır da ying75 takip ediyordum en sonunda onu da 10.5’a indirdim param güvende falan derken 11’e geldi bilmiyorum bakalım.
Yani hocam yazılımı ne kadar kötü olabilir mesela ATK ile ne farkı var klavye yazılımı için?Müşteri hizmeti konusunda her geçen gün mesafe kat ediyorlar. Yazılım konusunda ise pek iyi diyemem ancak ihtiyaçları karşılıyor.
Arasında kaldığın iki klavye de asla üzmez.
Hocam Slice'ın kutu içeriği maalesef rezalet hem 11-12K verip o kadar zayıf kutu içeriğine sahip ürün almak bilemedim içime sinmedi.
9'a hex80 bulmuştum bayağıdır da ying75 takip ediyordum en sonunda onu da 10.5'a indirdim Param Güvende falan derken 11'e geldi bilmiyorum bakalım.
Yani hocam yazılımı ne kadar kötü olabilir mesela ATK ile ne farkı var klavye yazılımı için?
ATK yazılımı sorunsuz ve stabil ying hakkında bilgim yok.
- Makaleler
- 1
İlk önce o fiyata Slice75 veya Hex80 gibi klavyeler varken ben Ying75 almazdım o fiyata değeceğini düşünmüyorum. Kaliteli klavye tabii ama hak ettiği fiyat o değil bence. %99.9 ihtimalle Wraith'ten almıştır. Wraith'in garantisi meh yani kötünün iyisi. WLmouse'un driverı çokta kötü değil ortalama bir ATK veya LAMZU HUB değil.
İlk önce o fiyata slice75 veya hex80 gibi klavyeler varken ben ying75 almazdım o fiyata değeceğini düşünmüyorum. Kaliteli klavye tabii ama hak ettiği fiyat o değil bence. %99.9 ihtimalle Wraith'ten almıştır. Wraith'in garantisi meh yani kötünün iyisi. Wlmouse'un driverı çok da kötü değil ortalama bir ATK veya Lamzu hub değil.
Arkadaş 2. el almış hocam sanırım onun dışında slicey sesi ve hissiyatı harbiden çok güzel görünüyor ATK tarafında hex modeli zaten marka basılmış kaliteli bir klavye onun dışında katılıyorum fiyatını tam hak etmiyor.