Oyun inanılmaz şekilde elimizden tuttuğu için çok fazla eleştirildi. Ayrıca quick time eventlerinin de hiçbir olayı yok, asla başarısız olmuyorsunuz. Kombat sonlarında da cutscene tarzı finisherlar olduğu için genel olarak beğenilmedi. Bosslara da çok fazla tekrar ediyor denilmiş. Spiderman oyunlarından sonra beklenti altında kalmış olabilir ama genel kitlenin seveceği bir oyun olacağını düşünüyorum. PC de olsa ağzının suyu akan kedi gibi oynardım oyunu.

Eski nesil PlayStation oyunları mantığında yapılmış. Oyunda logan'ı oynayan abiyi çok severiz, iyi de canlandırmış karakteri, ancak oynanış çeşitliliği ve hikaye çizgiselliği olarak çok orta bir oyun. Spider Man oyunları gibi büyük bir hype yaratmayacağını biliyordum ama bu kadar da ortalama bir iş beklemiyordum bu geliştiriciden.

Koşma simülatörü. At şöyle bizi bir map gibi bir yere takılalım kafamıza göre. RDR 2'den bile çizgisel olmayı nasıl başardın?
RDR2 cizgisel mi ya? Acik dunya konusunda Rockstar'in ustune yok. Gorevleri lineer hissettirebilir ama bu tum Rockstar oyunlarinda boyle. Acik dunyasi gercek anlamda acik, gorevleri ise lineer olur R* oyunlarinin.

Wolverine'e gelecek olursak bence keyifli gorunuyor oynanisi. PC'ye ciktiginda deneyebilirim.

RDR2 cizgisel mi ya? Acik dunya konusunda Rockstar'in ustune yok. Gorevleri lineer hissettirebilir ama bu tum Rockstar oyunlarinda boyle. Acik dunyasi gercek anlamda acik, gorevleri ise lineer olur R* oyunlarinin.

Wolverine'e gelecek olursak bence keyifli gorunuyor oynanisi. PC'ye ciktiginda deneyebilirim.
Gayet de çizgisel RDR 2. Göreve girdikten sonra elin kolun bağlı.