Xalionis

Uzman
Yer
Antalya
Merhaba, iki klavye arasında kaldım. Aslında Chilkey Slice75 HE'nin siparişini oluşturdum ama aklımda hala bir "acaba" var. Siz hangisini tercih ederdiniz ve neden?

Wootingin önde olduğu tek kısım yazılımı onun haricinde özellik olarak slice 75 çok daha iyi kasa kalitesi olsun Switch kalitesi olsun iyi seçim olmuş slice 75.

Wootingin önde olduğu tek kısım yazılımı onun haricinde özellik olarak slice 75 çok daha iyi kasa kalitesi olsun Switch kalitesi olsun iyi seçim olmuş slice 75.
Teşekkürler eğer stokta olsaydı Hex 80 düşünüyordum ama stoklarda yok maalesef

@23783 @johan liebert Şuan stokta olan Slice 75 WuqueStudio Flux HE switch ile geliyormuş tam farklarını biliyor musunuz Gateron Jade Pro ile?

Son düzenleme:
Teşekkürler eğer stokta olsaydı Hex 80 düşünüyordum ama stoklarda yok maalesef

@23783 @johan liebert Şuan stokta olan Slice 75 WuqueStudio Flux HE switch ile geliyormuş tam farklarını biliyor musunuz Gateron Jade Pro ile?
Hocam bende bu ikisi arasında kaldım birde ATK rs7 v2 var. Gamepad ( analog ) mod sadece wootingde gördüm acaba chilkey ve ATK’nın klavyesinde de var mı biliyor musunuz?

Teşekkürler eğer stokta olsaydı hex 80 düşünüyordum ama stoklarda yok maalesef.

@23783 @johan liebert şu an stokta olan slice 75 wuquestudio flux he Switch ile geliyormuş tam farklarını biliyor musunuz Gateron jade Pro ile?

Wuque Studio switchleri işçilik olarak daha iyi jade Pro'dan fakat ben seslerini beğenmiyorum wuque switchlerin jade Pro ses olarak çok daha iyi geliyor.

Hocam bende bu ikisi arasında kaldım birde ATK rs7 v2 var. Gamepad ( analog ) mod sadece wootingde gördüm acaba chilkey ve ATK’nın klavyesinde de var mı biliyor musunuz?
Chilkey de yok ama gerek de var mı bilmiyorum.

Wuque Studio switchleri işçilik olarak daha iyi jade Pro'dan fakat ben seslerini beğenmiyorum wuque switchlerin jade Pro ses olarak çok daha iyi geliyor.
Ses olarak hiç önemli değil, benim için işlevi önemli hatta ne kadar sessiz o kadar iyidir :)

Chilkey de yok ama gerek de var mı bilmiyorum.

Ses olarak hiç önemli değil, benim için işlevi önemli hatta ne kadar sessiz o kadar iyidir :)

O zaman wuque son derece memnun eder fakat dersen ki üst düzey Switch saf performans dersen şu an ttc magneto apollo çok üst düzey bir Switch.

O zaman wuque son derece memnun eder fakat dersen ki üst düzey Switch saf performans dersen şu an ttc magneto apollo çok üst düzey bir Switch.
Dediğim gibi siparişi oluşturmuştum konuyu oluşturduğumda birkaç saat önce de geldi :)

Dosya Ekleri

• IMG_0167.webp
    IMG_0167.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Dediğim gibi siparişi oluşturmuştum konuyu oluşturduğumda birkaç saat önce de geldi :)
Hocam ne diyorsunuz alınır mı? Ben aslında ATK rs7 v2 ile chilkey arasında kaldım gamepad modu bilmiyorum bence önemli gibi forza vs oynuyorum ben çünkü

Eğer yazılımsal bir şeyse ATK rs7’e sonradan gelmiş diye okudum birisi öyle yazmıştı