Detaylar
Kim cevapladı?johan liebert
Becerikli
Wootingin önde olduğu tek kısım yazılımı onun haricinde özellik olarak slice 75 çok daha iyi kasa kalitesi olsun Switch kalitesi olsun iyi seçim olmuş slice 75.
- Makaleler
- 1
Slice75.
Teşekkürler eğer stokta olsaydı Hex 80 düşünüyordum ama stoklarda yok maalesefWootingin önde olduğu tek kısım yazılımı onun haricinde özellik olarak slice 75 çok daha iyi kasa kalitesi olsun Switch kalitesi olsun iyi seçim olmuş slice 75.
@23783 @johan liebert Şuan stokta olan Slice 75 WuqueStudio Flux HE switch ile geliyormuş tam farklarını biliyor musunuz Gateron Jade Pro ile?
Son düzenleme:
Hocam bende bu ikisi arasında kaldım birde ATK rs7 v2 var. Gamepad ( analog ) mod sadece wootingde gördüm acaba chilkey ve ATK’nın klavyesinde de var mı biliyor musunuz?Teşekkürler eğer stokta olsaydı Hex 80 düşünüyordum ama stoklarda yok maalesef
@23783 @johan liebert Şuan stokta olan Slice 75 WuqueStudio Flux HE switch ile geliyormuş tam farklarını biliyor musunuz Gateron Jade Pro ile?
johan liebert
Becerikli
Teşekkürler eğer stokta olsaydı hex 80 düşünüyordum ama stoklarda yok maalesef.
@23783 @johan liebert şu an stokta olan slice 75 wuquestudio flux he Switch ile geliyormuş tam farklarını biliyor musunuz Gateron jade Pro ile?
Wuque Studio switchleri işçilik olarak daha iyi jade Pro'dan fakat ben seslerini beğenmiyorum wuque switchlerin jade Pro ses olarak çok daha iyi geliyor.
Chilkey de yok ama gerek de var mı bilmiyorum.Hocam bende bu ikisi arasında kaldım birde ATK rs7 v2 var. Gamepad ( analog ) mod sadece wootingde gördüm acaba chilkey ve ATK’nın klavyesinde de var mı biliyor musunuz?
Ses olarak hiç önemli değil, benim için işlevi önemli hatta ne kadar sessiz o kadar iyidirWuque Studio switchleri işçilik olarak daha iyi jade Pro'dan fakat ben seslerini beğenmiyorum wuque switchlerin jade Pro ses olarak çok daha iyi geliyor.
johan liebert
Becerikli
Chilkey de yok ama gerek de var mı bilmiyorum.
Ses olarak hiç önemli değil, benim için işlevi önemli hatta ne kadar sessiz o kadar iyidir![]()
O zaman wuque son derece memnun eder fakat dersen ki üst düzey Switch saf performans dersen şu an ttc magneto apollo çok üst düzey bir Switch.
VGN FLASH 75HE Alüminyum Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye
VGN FLASH 75HE Alüminyum Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
Dediğim gibi siparişi oluşturmuştum konuyu oluşturduğumda birkaç saat önce de geldiO zaman wuque son derece memnun eder fakat dersen ki üst düzey Switch saf performans dersen şu an ttc magneto apollo çok üst düzey bir Switch.
![]()
VGN FLASH 75HE Alüminyum Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye
VGN FLASH 75HE Alüminyum Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Hocam ne diyorsunuz alınır mı? Ben aslında ATK rs7 v2 ile chilkey arasında kaldım gamepad modu bilmiyorum bence önemli gibi forza vs oynuyorum ben çünküDediğim gibi siparişi oluşturmuştum konuyu oluşturduğumda birkaç saat önce de geldi![]()
Eğer yazılımsal bir şeyse ATK rs7’e sonradan gelmiş diye okudum birisi öyle yazmıştı