lonedev

Uzman
Yer
Konya, Türkiye
Merhaba, bir blog web sitesi yapacağım ve içinde genellikle bir oyun modları olacak. Ayrıca bir forum ve bir de birkaç sayfa (politikalar hakkında iletişim sayfaları vs.) Ancak WordPress de bir site builder bulamadım bunları yapabileceğim. Ayrıca yüklediğim eklentileri de o site builder da kullanabileyim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba?

Merhaba, bir blog web sitesi yapacağım ve içinde genellikle bir oyun modları olacak. Ayrıca bir forum ve bir de birkaç sayfa (politikalar hakkında iletişim sayfaları vs.) Ancak WordPress de bir site builder bulamadım bunları yapabileceğim. Ayrıca yüklediğim eklentileri de o site builder da kullanabileyim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba?
Site builder olmadan bunları yapabiliyorsunuz. Mesela politikalar sayfasını falan rahatlıkla yapabilirsin.

Site builder olmadan bunları yapabiliyorsunuz. Mesela politikalar sayfasını falan rahatlıkla yapabilirsin.

Evet hocam dediğinizi biliyorum 1 kere denemiştim WordPress builderi ancak. Bana göre rahat değildi yani az bulmuştum o zaman kullandığımda.

Elementor'a bakmıştım bir ara ama Pro özelliğinde sadece blog olduğunu gördüm, fakat birkaç dakika öncede bir eklenti gördüm Elementor'e Pro özelliklerini ekliyormuş, ne kadar doğru bilemem.

Hocam blog kısmı için bence builder eklentisi kullanmaya gerek yok. Forum için aslında WP kullanmayı tavsiye etmem ama yok WP kullanmak istiyorum derseniz bbPress gibi eklentiler var.
Şahsen builder eklentilerini daha çok statik bir tarz oluşturmak için tercih etme taraftarıyım. Bunin için öncelikle ücretsizleri test ederebk başlamak bence en iyisi. Gutenberg'i bir dene, beğenmezsen Elementor free güzel bir başlangıç noktası olabilir. Beğenirsen Pro sürüme geçebilirsin.

Hocam blog kısmı için bence builder eklentisi kullanmaya gerek yok. Forum için aslında wp kullanmayı tavsiye etmem ama yok wp kullanmak istiyorum derseniz bbpress gibi eklentiler var.
Şahsen builder eklentilerini daha çok statik bir tarz oluşturmak için tercih etme taraftarıyım. Bunin için öncelikle ücretsizleri test ederebk başlamak bence en iyisi. Gutenberg'i bir dene, beğenmezsen elementor Free güzel bir başlangıç noktası olabilir. Beğenirsen Pro sürüme geçebilirsin.

Elementor rahat gibi bir tane eklentide elementora blog ekliyormuş sanırım bedavaya. Premium addons for elementor diye bir eklenti içinde blog vs. şeylerde var mış. Forum içinde wpforo veya flarum kullanmayı düşündüm. Ayrıca softaculous yazılımınıda beraberinde kullanabilirim.