Detaylar
Kim cevapladı?jusbeprophet
Yetkin
Temayı dönüştürüp kullanabilirsin diye biliyorum ama zaten bir hosting firması ile anlaşacaksan büyük ihtimalle Wordpress seçeneği sunacaklardır. Wordpress tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Ne tarz bir site kuracağınızı bilmiyorum ama büyük ihtimalle Wordpress işinizi görecektir.
Şehinşah
Başarılı
Tema bedava ama wordpressde seçmek için paket istiyor.Temayı dönüştürüp kullanabilirsin diye biliyorum ama zaten bir hosting firması ile anlaşacaksan büyük ihtimalle Wordpress seçeneği sunacaklardır. Wordpress tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Ne tarz bir site kuracağınızı bilmiyorum ama büyük ihtimalle Wordpress işinizi görecektir.
jusbeprophet
Yetkin
Hangi firma ekstra bir wordpress seçeneği sunuyor? GoDaddy mi acaba?Tema bedava ama wordpressde seçmek için paket istiyor.
Şehinşah
Başarılı
Hayır hocam wordpressde kendisi para istiyor.Hangi firma ekstra bir wordpress seçeneği sunuyor? GoDaddy mi acaba?
Bu olur mu hocam?
Wordpress Hosting - 0,79$'a WP Hosting Satın Al! | Natro
WordPress Hosting ile sitenizi tek noktadan oluşturun, yönetin ve güncelleyin. En hızlı WP Hosting deneyimini, gelişmiş JetPress teknolojisi ile şimdi keşfedin!
www.natro.com
Son düzenleme:
jusbeprophet
Yetkin
Siz direkt Wordpress hosting alıyorsunuz şimdi anladımHayır hocam wordpressde kendisi para istiyor.
Bu olur mu hocam?
![]()
Wordpress Hosting - 0,79$'a WP Hosting Satın Al! | Natro
WordPress Hosting ile sitenizi tek noktadan oluşturun, yönetin ve güncelleyin. En hızlı WP Hosting deneyimini, gelişmiş JetPress teknolojisi ile şimdi keşfedin!www.natro.com
Şehinşah
Başarılı
Hocam amacım bir hosting alıp wordpress teması kullanmak ama wordpress üzerinden kullanmak istemiyorum.Siz direkt Wordpress hosting alıyorsunuz şimdi anladım. Amacınıza uygun ise alınabilir. Natro güzel bir hosting.
Şehinşah
Başarılı
Creatify – Blockify bu tema hocam, şimdi normal hosting mi alayım wordpress hosting mi?@Şehinşah O zaman şöyle yapacaksın. Temayı indirip kendin istediğin sisteme elle kodlayacaksın. Temanın adı ne bu arada?
Cpanel ya da Plesk üzerinden zaten Wordpress kurabilirsin. Ha diyorsan Wordpress temasını HTML çevirmek istiyorum buyur;Hocam amacım bir hosting alıp wordpress teması kullanmak ama wordpress üzerinden kullanmak istemiyorum.
Cyotek WebCopy - Copy websites locally for offline browsing • Cyotek buradan yapabilirsin.