Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
WoT ve WoT Blitz P2W bir oyun fakat yeni oyuncular için bol bol hediyeler veriyor Wargaming. Ama para yatırmadan gelişmek için zaman vermen gerek bayağı.
Evet, öyle.
Oyundaki 5-6 yıllık serüvenimi 2 sene önce sonlandırdım, oyuna eklenen absürt tanklar ve eşleştirme sisteminin kötü mekaniği katlanılamaz hale gelmişti.
F2P oyuncu değilim, eğlenceli bulduğum tankları satın alıyordum. Oyun bedava tanklar, etkinlikler, destekler ve premium hesap veriyordu bolca.
Evet, oyunda bir P2W’lik var. Para vermeden de oynayabilirsiniz ama bayağı zaman alacaktır. Para karşılığında Premium tanklar satılıyor diye biliyorum. Bir de oyuna absürt seviyede tanklar eklenince kendinden itti diyebilirim. Ben World of Tanks değil de, Blitz oynamıştım. Birkaç yıl oynadım ama P2W’liği bayağı ağır basınca bıraktım.