World Of Tanks oyununda hangi tanklara gidilir?

Topcu

Bilgin
Merhaba. Rus tanklarından ilerlemek istiyorum. 7. seviye "KV-3", "IS", "SU-152", "SU-100M1" tanklar var. Hangisine ilerlememi önerirsiniz?

Bu arada genelde 5-6-7-8 seviyede tanklarla oynuyorum. 9-10-11 pek önemli değil. Yani amacım bu yolun sonuna kadar gitmek değil. Tank hoşuma gitsin, keyif versin, oynamayı seveyim yeter. Tank avcısı da oynarım, ağır tank da.

Son düzenleyen: Moderatör:
vala bu tank işinin seçimi yok bi diyorsun şarjörlü olsun gidiyorsun tankı fulluyorsun bi de bakmışsın geç dolduruyo erken patlıyor. Hemen ağır tanka gidiyorsun bide onu fulle sonra bi bakıyorsun etrafını pire gibi minik hızlı tanklar sarmış. Sen adamlara bir atış yapamadan adamlar seni kevgire çevirmiş oluyor. Sonra diyorsun bana hızlı tank lazım telsiz mesafesi güzel olsun. Leoparda gidiyorsun tamam o çok hızlı telsizi de güzel ama ordan taaa gerilerden ISU bi koyuyor bam. Ben bu tank işini çözemedim. Her tankı alasın geliyor fakat savaşta güzel bir takım ile oynamıyorsan karşı taraf seninle ciddi anlamda alaycı oynuyormuş gibime geliyor. Benim favori tanklarım E100 ve T54

Öyle gerçekten. Biraz moralin bozuksa, pata küte oynayım diyoraan ilk dakikadan vuruyorlar. Her tankı kendi avantajlarını kullanarak oynamak zorundayız. Kv1s aldım, hoşuma gitti. Hızlı dolduruyor, tipi de güzel IS almak istiyorum bundan sonra da.

Her el değiştiresin geliyor zaten tankı biraz ara vermiştik arkadaşla yine oynayalım dedik şimdi. Nerden gördüm konunu Biz birde whatsaptan telsiz yapıyoruz. Adama baskın yapmak daha iyi oluyor. 2 kişi şarjörlü tanklarımızla bastığımız anda hunharca sıkıyoruz

bazen de sadece tek başına rakiplere karşı kaldığında namluyu göğe dikip dümdüz adamların arasına daldığın oluyor mu hiç efsane oluyor o şekilde. Namın yürüsün hesabı

Blitz'de ağır ve orta tankları tutuyordum.
IS4 - IS7 - E100 - AMX 50B - Kravegn - WZ113 FV215B oynaması keyifli tanklardı.
Orta tankları konuşursam M48 Patton - T62 - E50M - FV4202 - WZ121 favorimdi.
Tank avcılarında ise JG E100 - OBJ 263 - FV183 - FB4005 - OBJ 268 oynaması keyifliydi.
Bilgi oyununda da üç aşağı beş yukarı aynı oynanışa sahiplerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…