Topcu

Bilgin
Merhaba. Rus tanklarından ilerlemek istiyorum. 7. seviye "KV-3", "IS", "SU-152", "SU-100M1" tanklar var. Hangisine ilerlememi önerirsiniz?

Bu arada genelde 5-6-7-8 seviyede tanklarla oynuyorum. 9-10-11 pek önemli değil. Yani amacım bu yolun sonuna kadar gitmek değil. Tank hoşuma gitsin, keyif versin, oynamayı seveyim yeter. Tank avcısı da oynarım, ağır tank da.

WoT İstemcisi 5.10.2026 12_10_19.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
vala bu tank işinin seçimi yok :) bi diyorsun şarjörlü olsun gidiyorsun tankı fulluyorsun bi de bakmışsın geç dolduruyo erken patlıyor. Hemen ağır tanka gidiyorsun bide onu fulle :) sonra bi bakıyorsun etrafını pire gibi minik hızlı tanklar sarmış. Sen adamlara bir atış yapamadan adamlar seni kevgire çevirmiş oluyor. Sonra diyorsun bana hızlı tank lazım telsiz mesafesi güzel olsun. Leoparda gidiyorsun tamam o çok hızlı telsizi de güzel ama ordan taaa gerilerden ISU bi koyuyor :) bam. Ben bu tank işini çözemedim. Her tankı alasın geliyor fakat savaşta güzel bir takım ile oynamıyorsan karşı taraf seninle ciddi anlamda alaycı oynuyormuş gibime geliyor. Benim favori tanklarım E100 ve T54

vala bu tank işinin seçimi yok :) bi diyorsun şarjörlü olsun gidiyorsun tankı fulluyorsun bi de bakmışsın geç dolduruyo erken patlıyor. Hemen ağır tanka gidiyorsun bide onu fulle :) sonra bi bakıyorsun etrafını pire gibi minik hızlı tanklar sarmış. Sen adamlara bir atış yapamadan adamlar seni kevgire çevirmiş oluyor. Sonra diyorsun bana hızlı tank lazım telsiz mesafesi güzel olsun. Leoparda gidiyorsun tamam o çok hızlı telsizi de güzel ama ordan taaa gerilerden ISU bi koyuyor :) bam. Ben bu tank işini çözemedim. Her tankı alasın geliyor fakat savaşta güzel bir takım ile oynamıyorsan karşı taraf seninle ciddi anlamda alaycı oynuyormuş gibime geliyor. Benim favori tanklarım E100 ve T54
Öyle gerçekten. Biraz moralin bozuksa, pata küte oynayım diyoraan ilk dakikadan vuruyorlar. Her tankı kendi avantajlarını kullanarak oynamak zorundayız. Kv1s aldım, hoşuma gitti. Hızlı dolduruyor, tipi de güzel😄 IS almak istiyorum bundan sonra da.