Merhaba, oyuna daha bugün başladım. Biraz araştırdım Amerika ve Japonya öneriliyor. Ne oynayacağıma pek karar veremedim bir aklım uçak gemisi diyor diğer aklım zırhlı diyor. Ayrıca oyuna özel davet linkiyle kayıt olduğumdan ötürü st. Louıs adında bir Amerikan gemisi vermiş. Siz ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam uçak bence sıkıntı. Ben beceremiyorum açık konuşalım. Ama Japonya'nın bir gemisi vardı, şuan bulamadım bulunca ismini düzelteceğim. Uzun yıllar oynadıktan sonra en iyisi o olduğunu anladım.Merhaba, oyuna daha bugün başladım. Biraz araştırdım Amerika ve Japonya öneriliyor. Ne oynayacağıma pek karar veremedim bir aklım uçak gemisi diyor diğer aklım zırhlı diyor. Ayrıca oyuna özel davet linkiyle kayıt olduğumdan ötürü st. Louıs adında bir Amerikan gemisi vermiş. Siz ne önerirsiniz?
Hocam uçak bence sıkıntı. Ben beceremiyorum açık konuşalım. Ama Japonya'nın bir gemisi vardı, şu an bulamadım bulunca ismini düzelteceğim. Uzun yıllar oynadıktan sonra en iyisi o olduğunu anladım.
Japon ağacında yamato varken başka bir şey kasmazdım ben.
Yamato ile SSCB ağacındaki ushakov arasında kaldım. Siz ne öneririsiniz?
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Yamato öneririm.Yamato ile SSCB ağacındaki ushakov arasında kaldım. Siz ne öneririsiniz?
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar