Dün kablosuz kulaklık satın aldım, haliyle PC'ye bağlamak için üstüne bir de 5.1 Bluetooth adaptörde aldım. Güya gaming kulaklık ama oyuna girince mikrofonu açtığımda kulaklıktan tüm sesler gidiyor. Akabinde kablolu kulaklığa geçiş yapıyor. Ve Bluetooth simgesi dahi kayboluyor. Yardım eder misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bu tarz cihazlar genelde Bluetooth LE (Low Energy) formatını kullanırlar. USB adaptörlerin neredeyse hiçbirisinde bu özellik yok, PCI Bluetooth kartlarda var sadece. Büyük ihtimalle sorununuzun sebebi bu. Telefon veya Laptop gibi başka bir Bluetooth LE kullanan cihazda test ettiğinizde aradaki farkı anlarsınız.Dün kablosuz kulaklık satın aldım, haliyle PC'ye bağlamak için üstüne bir de 5.1 Bluetooth adaptörde aldım. Güya gaming kulaklık ama oyuna girince mikrofonu açtığımda kulaklıktan tüm sesler gidiyor. Akabinde kablolu kulaklığa geçiş yapıyor. Ve Bluetooth simgesi dahi kayboluyor. Yardım eder misiniz?
Hocam bu tarz cihazlar genelde Bluetooth'le (Low energy) formatını kullanırlar. USB adaptörlerin neredeyse hiçbirisinde bu özellik yok, PCI Bluetooth kartlarda var sadece. Büyük ihtimalle sorununuzun sebebi bu. Telefon veya laptop gibi başka bir Bluetooth'le kullanan cihazda test ettiğinizde aradaki farkı anlarsınız.
Hocam PCI Bluetooth ürünü satılıyor mu? Alınca düzelir mi, Link atar mısınız?
Hocam açıkçası boyu astarını geçer ve sorunun çözülüp çözülmeyeceği kesin değil. Onun yerine elinizdekini iade edip Havit TW970 gibi bir dongle'a sahip TWS kulaklık alsanız daha iyi.Hocam PCI Bluetooth ürünü satılıyor mu? Alınca düzelir mi, Link atar mısınız?
Hocam açıkçası boyu astarını geçer ve sorunun çözülüp çözülmeyeceği kesin değil. Onun yerine elinizdekini iade edip Havit TW970 gibi bir Dongle'a sahip TWS kulaklık alsanız daha iyi.
Ben bu ürünü alayım hocam. Kutu içerisinde kendi bağlantı aparatı sorun çıkarmaz değil mi? Başlıkta belirttiğim ürün iadesiyle uğraşmayım, telefonda kullanırım.
Havitin içinden Type-C dongle çıkıyor hocam onu direkt bilgisayara takarak bağlanırsınız, bilgisayarınızda Type-C yoksada böyle bir adaptör alırsınız.Ben bu ürünü alayım hocam. Kutu içerisinde kendi bağlantı aparatı sorun çıkarmaz değil mi? Başlıkta belirttiğim ürün iadesiyle uğraşmayım, telefonda kullanırım.
Beyaz renk alacaksanız Amazon üzerinden alın. Kulaklık gibi kişisel sayılan eşyalarda iade yoktur ama Amazonda iade oluyor. Herhangi bir sorun yaşarsanız kolayca iade edersiniz.