O fiyata tercih etmem şahsen.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Kutu içerigi iyi ama islemcisi o modele göre kötü bir model Wraith ürünlerinin kaliteleride genelde iyi olmuyor hocam.
shiedae3
Başarılı
Kutu içerigi iyi ama islemcisi o modele göre kötü bir model Wraith ürünlerinin kaliteleride genelde iyi olmuyor hocam.
Daha çok gösteriş odaklı bir model zaten bu setup içerik üreticilerine yönelik.
4 bin liraya bir cam parçası.![]()
Wraith Cosmic Glass V2 Cam Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Çok beğendiğim bir cam parçası. Boy olarak 50x50 aldım ben. 4.500 TL.
Raito kun
Gelişen
Bunların kullanım ömürleri ne kadar? Eğer üstü aşınıp bozulan şeyler değilse ömürlük ise 2 3 yılda bir kumaş değiştirmekten daha mantıklı olabilir.
Bunların kullanım ömürleri ne kadar? Eğer üstü aşınıp bozulan şeyler değilse ömürlük ise 2 3 yılda bir kumaş değiştirmekten daha mantıklı olabilir.
Mantıklı bulmuyorum şahsen hem skatez ömrü hem mousepadın uğraştırması açısından.
Raito kun
Gelişen
Mantıklı bulmuyorum şahsen hem skatez ömrü hem mousepadın uğraştırması açısından.
Skateze zarar veren bir şey olup olmadığını bilmiyorum ürün hakkında bilgim yok. Kendim klassegear longteng kullanıyorum ve az kullanmama rağmen bileğimi sürttüğüm yerler topaklanıyor. Silmesi yıkaması kurutması da uğraştırıyor.
Bu ürünü bi' araştıracağım.
Skateze zarar veren bir şey olup olmadığını bilmiyorum ürün hakkında bilgim yok. Kendim klassegear longteng kullanıyorum ve az kullanmama rağmen bileğimi sürttüğüm yerler topaklanıyor. Silmesi yıkaması kurutması da uğraştırıyor.
Bu ürünü bi' araştıracağım.
Benim yorumum, o cam mousepad'in aksine cam mousepad'in tamamına yapılan bir yorum. Bunu göz önünde bulundurun.
- Makaleler
- 1
Cam neticede hocam. İyi bakarsan 5-10 sene bile gider sanıyorum. Tercih sebebim hem biraz meraklısı olmam hem de bu uzun ömür mevzusundan dolayıydı aslında.
Eğer üstü aşınıp bozulan şeyler değilse ömürlük ise 2 3 yılda bir kumaş değiştirmekten daha mantıklı.
Şimdi kumaş pad almış olsaydım ufaktan performans düşüşü hissiyatı yaşamaya başlardım sanıyorum. Temizliği vs çok kolay iki üç günde bir ıslak mendil ile siliyorum oluyor.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-