Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı bulmuyorum şahsen hem skatez ömrü hem mousepadın uğraştırması açısından.

Skateze zarar veren bir şey olup olmadığını bilmiyorum ürün hakkında bilgim yok. Kendim klassegear longteng kullanıyorum ve az kullanmama rağmen bileğimi sürttüğüm yerler topaklanıyor. Silmesi yıkaması kurutması da uğraştırıyor.
Bu ürünü bi' araştıracağım.

Skateze zarar veren bir şey olup olmadığını bilmiyorum ürün hakkında bilgim yok. Kendim klassegear longteng kullanıyorum ve az kullanmama rağmen bileğimi sürttüğüm yerler topaklanıyor. Silmesi yıkaması kurutması da uğraştırıyor.
Bu ürünü bi' araştıracağım.

Benim yorumum, o cam mousepad'in aksine cam mousepad'in tamamına yapılan bir yorum. Bunu göz önünde bulundurun.

Bunların kullanım ömürleri ne kadar?

Cam neticede hocam. İyi bakarsan 5-10 sene bile gider sanıyorum. Tercih sebebim hem biraz meraklısı olmam hem de bu uzun ömür mevzusundan dolayıydı aslında.

Eğer üstü aşınıp bozulan şeyler değilse ömürlük ise 2 3 yılda bir kumaş değiştirmekten daha mantıklı.

Şimdi kumaş pad almış olsaydım ufaktan performans düşüşü hissiyatı yaşamaya başlardım sanıyorum. Temizliği vs çok kolay iki üç günde bir ıslak mendil ile siliyorum oluyor.