Arkadaş Waizowl OGM Pro V2 aldı, bozuk geldi, canlı desteğine yazdı adamların, ücretsiz yeni ürün gönderimi yaptılar. Elindekini de istemediler. Yapıyorlar bazen böyle şeylerAlmıyorlar kolay kolay. Rakipleri yok çünkü. THH yoluyla uzun uğraşlar sonucu sonuç elde eden nadir kişiler görmüştüm ama bin dereden su getirmek gerekiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Aeronight
Üstün
Benzerini Amazon'da yaşadım.Arkadaş Waizowl OGM Pro V2 aldı, bozuk geldi, canlı desteğine yazdı adamların, ücretsiz yeni ürün gönderimi yaptılar. Elindekini de istemediler. Yapıyorlar bazen böyle şeyler![]()
Batu07
Uzman
Hayır bu durumda satıcı haklı görünür. İade politikalarını mağaza belirler. Eğer ayıplı ürün olsaydı koşulsuz iade almak zorunda olurdu.
Hayatımda gördüğüm en cahil yorum sanırım bu. İade politikasını mağaza belirleyemez güzel kardeşim tüketiciyi koruma kanunu diye bir şey var. Mağazanın belirlediği şey kanundan üstün değildir. İade almazlarsa THH başvurulur kendini güzelce açıklarsan da kazanma ihtimalin yüksek ama diğer arkadaşların da dediği gibi önce mailden ve canlı destekten yaz ve almayız derlerse konuşmaları SS al.
Aeronight
Üstün
Süreci tecrübe etmiştim. Teşekkürler. Öyle yapacağım.Hayatımda gördüğüm en cahil yorum sanırım bu. İade politikasını mağaza belirleyemez güzel kardeşim tüketiciyi koruma kanunu diye bir şey var. Mağazanın belirlediği şey kanundan üstün değildir. İade almazlarsa THH başvurulur kendini güzelce açıklarsan da kazanma ihtimalin yüksek ama diğer arkadaşların da dediği gibi önce mailden ve canlı destekten yaz ve almayız derlerse konuşmaları SS al.
CentrumBoss
Yetkin
Kusura bakmayın hatalı bilgi vermişim. Cahil diyip kahkaha emojisi atmak yerine uyarabilirsiniz. Dediğim şey "mağazadan görerek aldığınız" ürünlerde geçerli. Yaptığım araştırmada bu kısmı fark etmemiştim. İnternetten alınan ürünlerde herhangi bir gerekçe göstermeksizin iade edilebiliyor.Hayatımda gördüğüm en cahil yorum sanırım bu. İade politikasını mağaza belirleyemez güzel kardeşim tüketiciyi koruma kanunu diye bir şey var. Mağazanın belirlediği şey kanundan üstün değildir. İade almazlarsa THH başvurulur kendini güzelce açıklarsan da kazanma ihtimalin yüksek ama diğer arkadaşların da dediği gibi önce mailden ve canlı destekten yaz ve almayız derlerse konuşmaları SS al.
Batu07
Uzman
Kusura bakmayın hatalı bilgi vermişim. Cahil deyip kahkaha emojisi atmak yerine uyarabilirsiniz. Dediğim şey "mağazadan görerek aldığınız" ürünlerde geçerli. Yaptığım araştırmada bu kısmı fark etmemiştim. İnternetten alınan ürünlerde herhangi bir gerekçe göstermeksizin iade edilebiliyor.
Eki Görüntüle 130404
Kusura bakmayın. Genel de firmaları savunmak için böyle yorumlar yapılıyor o yüzden sert bir tepkiye geldim.
kutsalkapuska
Gelişen
İade konusu çok sıkıntılı, ayıplı mal gönderdiklerinde dahi mağdur olan kullanıcı oluyor.