nnomad 124

Bilgin
Makaleler
4
Sitede gezerken fark ettim, Discord'larında hala bir duyuru yok. Merak edenlere.

Ürünle alakalı bir sorun yaşandığı zaman ortadan kaybolan balon bir firma maalesef.
Kendi ürünleri olduğu için yardımcı oluyorlar bu arada. Fakat yine almazdım ben bu kulaklığı.

Garanti çok iyi Wraith ürünü olunca. Zaten iade imkanı var ses profili de çok kötü durmuyor garantisi kötü olan ATK falan varken denenebilir 30 gün koşulsuz iade var zaten evada.

Razer Barracuda X 2022 almıştım, acaba siparişi iptal edip bunu almaya değer mi? Gözlüklüler için hangisi daha rahat olur? :D

Bir de yedek pedler siyah-beyaz renginde gelirken mocha renginde niye gelmiyor, ne alaka o kısım?

Razer Barracuda X 2022 almıştım, acaba siparişi iptal edip bunu almaya değer mi? Gözlüklüler için hangisi daha rahat olur? :D

Bir de yedek pedler siyah-beyaz renginde gelirken mocha renginde niye gelmiyor, ne alaka o kısım?

Hocam Allah aşkına alemsin ya o kadar seçenek arasından Razer alma sebebin nedir rahat duran bir yanı yok ekstra kötü zaten orası ayrı. Bence sen bu işin sonunda IEM almalısın.