SF26 124
Bilgin
Baba bi' benim mi şansım yaver gidiyor? Kaçtır iade çekiyorum sıkıntılı firmalarda daha sorun çıkaranı yok.Kendi malı değil fark etmez her türlü yardımcı olmazlar.
Baba bi' benim mi şansım yaver gidiyor? Kaçtır iade çekiyorum sıkıntılı firmalarda daha sorun çıkaranı yok.Kendi malı değil fark etmez her türlü yardımcı olmazlar.
Mikrofonu çıkıyorsa güzel bence.
Baba bi' benim mi şansım yaver gidiyor? Kaçtır iade çekiyorum sıkıntılı firmalarda daha sorun çıkaranı yok.
Yanlış değil aslında ama ben kendi açımdan daha sorun yaşamadım, tonla ürün iade ettim ama daha sıkıntı çıkarmadılar bana. Full videolu gönderdiğim için mi problem çıkartamıyorlar acaba?Vallahi ben de hiç yaşamadım. Ve Wraith dediğim gibi kendi ürünlerinde çok iyi bir destek sunuyor, verilen bilgi yanlış.
Vallahi ben de hiç yaşamadım. Ve Wraith dediğim gibi kendi ürünlerinde çok iyi bir destek sunuyor, verilen bilgi yanlış.
Razer'i aldım, kargoyu bekliyorum.Hocam Allah aşkına alemsin ya o kadar seçenek arasından Razer alma sebebin nedir rahat duran bir yanı yok ekstra kötü zaten orası ayrı. Bence sen bu işin sonunda IEM almalısın.
W60'ın Type-C portu en ufak oynamada temassızlık yapıyordu, arkadaşıma klavyeyi sabit tutun demişlerdi. Bazılarına iyi günü bazılarına kötü günü denk geliyor herhalde.
En azından oran olarak öyle durumlar daha düşük yaşanıyor kendi ürünlerinde, o bir gerçek. Ben iade değil de kendi ürünlerinde zevkine kablo silikon falan istiyordum gönderiyorlardı hep.
Yanlış değil aslında ama ben kendi açımdan daha sorun yaşamadım, tonla ürün iade ettim ama daha sıkıntı çıkarmadılar bana. Full videolu gönderdiğim için mi problem çıkartamıyorlar acaba?
Yok, zaten ekleme yaptım mesaja; değişimde yaptılar. Şu an sorun yaşamıyor bayağıdır. Ya yardım ediyorlar da böyle arka planda sana küfür ediyorlar gibi hissettiriyorlar.![]()
Razer'i aldım, kargoyu bekliyorum.uzadı nedense 1 hafta. 250 gr diye aldım, en hafifi oydu. En hafif = en rahat anlamına geliyor mu bilmiyorum ama rahatlık/gözlük konusunda çok destekleyici yorumlar gördüm o sebeple sipariş verdim.
Bu Wraith'e yorumun ne, yeni çıkan? Bana IEM'de uymaz, kablolu oluyor.Ben videosuz kulaklık iade etmiştim bir kere, kulaklık da en kabul edilmesi zor iade bu arada. Ama sıkıntı çıkarmadılar, onun dışında aksesuar desteği aldım çokça kendi ürünlerinde. Kendi ürünüyse güveniyorum ben.
Diyaloglar amatörce ondandır.
Hafiflikten ziyade ağırlığı nasıl dağıttığı önemli. Yani rahat anlamına gelmiyor, bende 170 gr da 250gr da var mesela 250 daha rahat.