serkan

Başarılı
Selam,

Perşembe günü yani arife günü Wraith'ten bir siparişim oldu. W75, Blazing Sky F1 Pro Max ve Coiled kablo aldım.
Toplamda yaklaşık 9.000 TL tuttu.

Ancak bayram indirimi gelmiş ve şu anda aynı ürünler yaklaşık 7.900 TL’ye düşmüş. İade ile uğraşmamak için firmaya fiyat farkının iadesi için mail attım. Sizce Wraith bu farkı iade eder mi, yoksa iade işlemi yapmam mı gerekir?

Fiyat farkını iade edeceklerini sanmıyorum. İade edip tekrar da alamazsınız çünkü siparişinizde Wraith marka olmayan ürün var, Wraith marka olmayan ürünlerde ürün paketi açılınca bir daha iade edilemiyor üründe sorun yoksa. Wraith markalı ürünlerde bu yok, ediliyor. Kabloyu ve klavyeyi alırlar da mouse'u almazlar iade olarak. Eğer kutu açıldıysa geçerli tabii bu dediklerim.

Selam,

Perşembe günü yani arife günü Wraith'ten bir siparişim oldu. W75, Blazing Sky F1 Pro Max ve Coiled kablo aldım.

Ancak bayram indirimi gelmiş ve şu anda aynı ürünler yaklaşık 7.900 TL’ye düşmüş. İade ile uğraşmamak için firmaya fiyat farkının iadesi için mail attım. Sizce Wraith bu farkı iade eder mi, yoksa iade işlemi yapmam mı gerekir?
Ama sanırım sipariş daha elinize ulaşmamış. O halde siparişi iptal edip tekrar sipariş sağlayabilirsiniz.

Fiyat farkını iade edeceklerini sanmıyorum. İade edip tekrar da alamazsınız çünkü siparişinizde Wraith marka olmayan ürün var, Wraith marka olmayan ürünlerde ürün paketi açılınca bir daha iade edilemiyor üründe sorun yoksa. Wraith markalı ürünlerde bu yok, ediliyor. Kabloyu ve klavyeyi alırlar da mouse'u almazlar iade olarak. Eğer kutu açıldıysa geçerli tabii bu dediklerim.

Ama sanırım sipariş daha elinize ulaşmamış. O halde siparişi iptal edip tekrar sipariş sağlayabilirsiniz.
Evet bir kac kere duymustum esnek olmadiklarina dair. Ama siparis henuz kargoda o da bayram tatiline takildi. Wraithten cikmis durumda su anda. Bir siparis daha verdim ben su an, diger sipsarisi hic dokunmadan direkt iade edecegim.
Endless Kaan hocamın dediği gibi, bu konularda Wraith esnek değil bence de farkı iade etmez. Zaten mail atmışsınız cevap vermelerini bekleyin.
Maile sanirim bayramdan sonra yanit gelir. Orda da indirim bitebilir diye aldim hocam yine.

Cayma hakkını kendilerine göre büken bir firmadan şahsen esnek olmamalarını beklerim, normalde o kadar da hijyen ürünü standardına girmeyen ürünleri bile satış kaygısı gibi sebepçelerden dolayı iade almıyorlar, ama yaptığım alışverişlerden memnunum, sadece 2 kere düşünüp sipariş geçmek gerekiyor üzücü.

Selam,

Yasal hakları bile kullandırtmamak için çok direnen bir firmanın fiyat farkının iade etmesinin ihtimalini bile vermiyorum. Amazon bile yapmıyor bunu.