O zaman bir seçim yapman gerek hocam. Ya kumar oynayıp bir DAC alacaksın, ya da bu bozuk deyip geçeceksin.

200-300 TL'lik bir şey bile iş görür test için.
''USB-A to 3.5mm Jack Aux Mikrofon Destekli DAC Chip HiFi Ses Kartı'' bu ürünü satın aldım yapay zeka vesilesiyle. Juo markasının yorumlar çok iyiydi ama yapay zeka ila tutturdu dediğimi al diğeri senin sorununu çözmez diye. Yarın teslim edilecek inşallah sorunum çözülür. Kimsenin çözemediğini yapay zeka çözmüş olursa garip olacak. Başta sen olmak üzere yorum atan herkese teşekkür ederim. Bu arada yine de garip buldum. Bu kulaklığı kullanmam için neden ayrı bir şey almam gerekiyor ki? İçinde olması gerekmez mi? Satıcıdan veya teknik servisten bilgilendirme olması gerekmez mi? Gerçi sorunun daha düzeldiği yok ama düzeldiği senaryoda soruyorum. :D

"USB-a to 3.5mm jack AUX mikrofon destekli DAC chip Hi-Fi ses kartı" bu ürünü satın aldım yapay zeka vesilesiyle. Juo markasının yorumlar çok iyiydi ama yapay zeka ila tutturdu dediğimi al diğeri senin sorununu çözmez diye. Yarın teslim edilecek inşallah sorunum çözülür. Kimsenin çözemediğini yapay zeka çözmüş olursa garip olacak. Başta sen olmak üzere yorum atan herkese teşekkür ederim. Bu arada yine de garip buldum. Bu kulaklığı kullanmam için neden ayrı bir şey almam gerekiyor ki? İçinde olması gerekmez mi? Satıcıdan veya teknik servisten bilgilendirme olması gerekmez mi? Gerçi sorunun daha düzeldiği yok ama düzeldiği senaryoda soruyorum. :D

Hocam niye yapay zekayı dinledin 😔. Yapay zeka bu konularda çok kötü, diğerleri sorununu çözmez demesi de belli ediyor kötülüğünü. Neyse sağlık olsun artık.

Bu arada normalde ekstra bir şey gerekmiyor, o IEM'in zaten ohm değeri de 18. yani jakı takınca da düzgün performans alman lazım, artık anakartta mı bir şey var ne var bilmiyorum.

Hocam niye yapay zekayı dinledin 😔. Yapay zeka bu konularda çok kötü, diğerleri sorununu çözmez demesi de belli ediyor kötülüğünü. Neyse sağlık olsun artık.

Bu arada normalde ekstra bir şey gerekmiyor, o IEM'in zaten ohm değeri de 18. yani jakı takınca da düzgün performans alman lazım, artık anakartta mı bir şey var ne var bilmiyorum.
Yapay zeka bana şunu önerdi > https://www.amazon.com.tr/VegGieg-3...+kasa)&qid=1772128348&sprefix=,aps,164&sr=8-4

Bunu ise alma, ilk attığın daha iyi dedi > https://www.amazon.com.tr/3-5mm-Kul...+kasa)&qid=1772128348&sprefix=,aps,164&sr=8-2

Yanlışlık mı var, başka bir şey mi almalıydım?

Sorun olmaz çok, ses biraz da değişse anlayacaksın sorunu sonuç olarak. Ama yapay zeka boş konuşmuş, ürünün ne olduğu bile belli değil. Alma dediği bile daha güvenilir bana kalırsa, yorum var en azından.
Yorum olmaması beni de korkuttu ama ürün daha pahalı olunca otomatik daha iyidir diye düşündüm:/ Zaten 2 tane seçeneğim vardı 3. yoktu Ugreen olan 1300 TL idi. Eğer başka önerebiliyorsan aklımda olsun
Valla sorun oluyor. Macbookta da oldu. Biraz araştırdım böyle ürünlerde ses kartı şartmış. Telefonlar için üretilmiş. 3.5mm olanlarda ses kartı yokmuş. Zaten ürün geldiğinde sorun çözülürse otomatik sorun benim bilgisayarımda olmuş olacak. Bakalım neler olacak

Yorum olmaması beni de korkuttu ama ürün daha pahalı olunca otomatik daha iyidir diye düşündüm:/ zaten 2 tane seçeneğim vardı 3. yoktu Ugreen olan 1300 TL idi. Eğer başka önerebiliyorsan aklımda olsun.

Vallahi sorun oluyor. MacBook'ta da oldu. Biraz araştırdım böyle ürünlerde ses kartı şartmış. Telefonlar için üretilmiş. 3.5mm olanlarda ses kartı yokmuş. Zaten ürün geldiğinde sorun çözülürse otomatik sorun benim bilgisayarımda olmuş olacak. Bakalım neler olacak.

Şart değil hocam. Ortalama bir anakart ile ses kartının arasındaki tek fark ses yüksekliği falan oluyor genelde. Düşük bütçedeki iemlerde böyle. Senin anakartta da o kadar kötü performans vereceğini sanmam ben belki sorunu vardır ya jak girişinin ya da kulaklığın. Gelsin öyle bak bir de.

Şart değil hocam. Ortalama bir anakart ile ses kartının arasındaki tek fark ses yüksekliği falan oluyor genelde. Düşük bütçedeki iemlerde böyle. Senin anakartta da o kadar kötü performans vereceğini sanmam ben belki sorunu vardır ya jak girişinin ya da kulaklığın. Gelsin öyle bak bir de.
Jak girişinde sorun yok çünkü başka kulaklık takınca bir sorun olmuyor. Otomatik anakartta eleniyor. Koskoca WraithEsports ürününe sorun olmasına rağmen sorun yok raporu verecek hali yok diye düşünüyorum. Tek çare bu ses kartı olayı kalıyor. Aslında bir telefonda deneyebilseydim harika olacaktı ama yarın belli olacak sorunun neyde olduğu

Jak girişinde sorun yok çünkü başka kulaklık takınca bir sorun olmuyor. Otomatik anakartta eleniyor. Koskoca wraithesports ürününe sorun olmasına rağmen sorun yok raporu verecek hali yok diye düşünüyorum. Tek çare bu ses kartı olayı kalıyor. Aslında bir telefonda deneyebilseydim harika olacaktı ama yarın belli olacak sorunun neyde olduğu.

Vallahi başka kulaklık çalışıyorsa ürün patates olmuş gibi. Ben de sanmıyorum sorun yok diyeceklerini ama böyle vakaları da var. Olması imkansız da diyemem yani.