Peki bu durumda ne yapabilirim, yapılabilecek bir şey var mı? Ve yarın ses kartıyla beraber gelen ses 480pden 1080'e çıkar ve +/- tuşları çalışmaya başlarsa sorun benim bilgisayarımda oluyor değil mi?Vallahi başka kulaklık çalışıyorsa ürün patates olmuş gibi. Ben de sanmıyorum sorun yok diyeceklerini ama böyle vakaları da var. Olması imkansız da diyemem yani.
Detaylar
Kim cevapladı?Peki bu durumda ne yapabilirim, yapılabilecek bir şey var mı? Ve yarın ses kartıyla beraber gelen ses 480P'den 1080'e çıkar ve +/- tuşları çalışmaya başlarsa sorun benim bilgisayarımda oluyor değil mi?
Hocam inan bilmiyorum şu an. Gelince bakmamız lazım, ben yine düzeleceğini çok sanmıyorum ama bir ihtimal deneyeceğiz.
Audio Poet
Çalışkan
Kulaklığın mikrofonu çalışıyor mu?
Discorddan kendi sesini dinletiyoruz kısmında denedim çalışıyor hem de baya güzel çalışıyor, net geliyor sesim
Bro WTF. Ses kartı şu an geldi. + ve - tuşları çalışmaya başladı fakat ses kötüyken daha kötü oldu. Lanet olsun harbiden bu nasıl iş yav nasıl çözeceğiz?Hocam inan bilmiyorum şu an. Gelince bakmamız lazım, ben yine düzeleceğini çok sanmıyorum ama bir ihtimal deneyeceğiz.
Son düzenleme:
Bro wtf. Ses kartı şu an geldi. + ve - tuşları çalışmaya başladı fakat ses kötüyken daha kötü oldu. Lanet olsun harbiden bu nasıl iş yav nasıl çözeceğiz?
Daha kötü olduysa o aldığın alet çok rezalet yüksek ihtimalle. Paraya kıyıp bir şeyler mi alsaydık. Şimdi yine ne olduğu belirsiz çünkü
Başka ürün yok ki. Alınabilecek 2 ürün vardı. Diğeri 1300 TL zaten kulaklık parası. Neden hep böyle garip şeyler benim başıma geliyor asla anlamıyorumDaha kötü olduysa o aldığın alet çok rezalet yüksek ihtimalle. Paraya kıyıp bir şeyler mi alsaydık. Şimdi yine ne olduğu belirsiz çünkü.
Başka ürün yok ki. Alınabilecek 2 ürün vardı. Diğeri 1300 TL zaten kulaklık parası. Neden hep böyle garip şeyler benim başıma geliyor asla anlamıyorum.
Alınabilecek çok ürün var hocam. O ikisi sadece yapay zekanın sana sundukları. 400-500 TL'ye olayı kapatabilirdik fakat bütçen çıkar mı bilmediğimden karışmadım açıkçası.
Audio Poet
Çalışkan
Hocam kablosunun inceliğini göz ardı edersen apple dongle ile deneyebilirsin. Yeni nicehck donglelar da gelmiş ama biraz daha pahalı. Bir de macbook çok eski değilse macbookların 3.5mm girişi kaliteli oluyor.
Son düzenleme:
Alınabilecek çok ürün var hocam. O ikisi sadece yapay zekanın sana sundukları. 400-500 TL'ye olayı kapatabilirdik fakat bütçen çıkar mı bilmediğimden karışmadım açıkçası.
Yok ya sanmıyorum bence bunlarda çözmeyecek olayı. Bu arada yapay zekayla alakası yok. Type c yok benim kasamda 3.5mm ve usb A var sadece. Sadece 2 ürün vardı Amazon da. Siz yine de atın ürünleri bakayım Amazondansa sipariş veririm.Hocam kablosunun inceliğini göz ardı edersen apple dongle ile deneyebilirsin. Yeni nicehck donglelar da gelmiş ama biraz daha pahalı.
Ekleme: Artık arkadaştan laptopunu rica ettim. Bir de onda deneyeceğim. Onda da ses kötüyse napıcam bilmiyorum
Audio Poet
Çalışkan
Apple dongle yazınca en üstte çıkıyor.Yok ya sanmıyorum bence bunlarda çözmeyecek olayı. Bu arada yapay zekayla alakası yok. Type c yok benim kasamda 3.5mm ve usb A var sadece. Sadece 2 ürün vardı Amazon da. Siz yine de atın ürünleri bakayım Amazondansa sipariş veririm.
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli