Brocum ben bunu nasıl kullanıcam kulaklığım 3.5mm ve kasamda sadece 3.5mm ve usb a var.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok ya sanmıyorum bence bunlarda çözmeyecek olayı. Bu arada yapay zekayla alakası yok. Type-C yok benim kasamda 3.5mm ve USB'a var sadece. Sadece 2 ürün vardı Amazon da. Siz yine de atın ürünleri bakayım amazondansa sipariş veririm.
Ekleme: Artık arkadaştan laptopunu rica ettim. Bir de onda deneyeceğim. Onda da ses kötüyse ne yapacağım bilmiyorum.
Hocam Type-C olmaması kullanamayacağın anlamına gelmiyor. Type-C to USB dönüştürücü alacaksın 50-100 TL'ye. Dongle dediği şeyi ona takıp USB portuna takacaksın bu kadar. Laptopta denemen çok faydalı olur, onda da durum aynı olursa artık DAC falan uğraşma kulaklık çöp olmuştur.
Audio Poet
Çalışkan
Telefonda type c girişi varsa o şekilde veya type c usb a çevirici ile kullanmak gerekecek. Aslında en iyisi tekrar teknik destek almak. Bunlar çözüm olur mu belli değil.Brocum ben bunu nasıl kullanıcam kulaklığım 3.5mm ve kasamda sadece 3.5mm ve usb a var.
Hocam Type-C olmaması kullanamayacağın anlamına gelmiyor. Type-C to USB dönüştürücü alacaksın 50-100 TL'ye. Dongle dediği şeyi ona takıp USB portuna takacaksın bu kadar. Laptopta denemen çok faydalı olur, onda da durum aynı olursa artık DAC falan uğraşma kulaklık çöp olmuştur.
Ben bilgisayar kullanıyorum. 2 farklı dönüştürücü mü alacağım Allah aşkına olmaz o iş. En mantıklısı akşam laptopta denemek onda da sorun olursa Wraith ile tekrar iletişime geçmek ama sanmıyorum yardımcı olacaklarını. Bir de Fxsound diye bir program deneyeceğimTelefonda type c girişi varsa o şekilde veya type c usb a çevirici ile kullanmak gerekecek. Aslında en iyisi tekrar teknik destek almak. Bunlar çözüm olur mu belli değil.
Ben bilgisayar kullanıyorum. 2 farklı dönüştürücü mü alacağım Allah aşkına olmaz o iş. En mantıklısı akşam laptopta denemek onda da sorun olursa Wraith ile tekrar iletişime geçmek ama sanmıyorum yardımcı olacaklarını. Bir de FxSound diye bir program deneyeceğim.
Çoğu kişi o şekilde dönüştürücüler ile kullanıyor hocam, anormal bir şey değil. Laptopta dene dediğim gibi, olmazsa daha fazla bir şeye gerek yok. FX sound EQ programı, onunla bir şey çözülmez ama dene istiyorsan.
Öyle bir şanssızım ki o bile inmiyor. Windows için indire tıklıyom inmiyor.Çoğu kişi o şekilde dönüştürücüler ile kullanıyor hocam, anormal bir şey değil. Laptopta dene dediğim gibi, olmazsa daha fazla bir şeye gerek yok. FX sound EQ programı, onunla bir şey çözülmez ama dene istiyorsan.
Audio Poet
Çalışkan
Buradaki gibi bir video ile sorunu göstersen iyi olur, çalışan ve bozuk kulaklık arasındaki fark belli oluyor.Öyle bir şanssızım ki o bile inmiyor. Windows için indire tıklıyom inmiyor.![]()
Eleman çok iyi çekmiş. Ama benim 2. kulaklık yok farkı gösterebileceğim. Aynı videodaki gibi sesin biraz az gelme sorunu da var fakat en büyük sorun sesin 1080p yerine 480p gelmesi. Videodan anlaşılır mı bilmiyorum. Son çare onu da denerim.Buradaki gibi bir video ile sorunu göstersen iyi olur, çalışan ve bozuk kulaklık arasındaki fark belli oluyor.
@deiinzz fxsound dediğin gibi çözmedi. Sadece sesi artıyor o da kötü artırıyor. Laptopta denedim. Laptopta da aynı. Ses HD gibi gelmiyor. Önceki Corsair kulaklığım ve monitörün kendi hoparlörü 150 kat falan daha iyi. Çok bariz fark var o yüzden 1080p 480p örneği veriyorum.
Eleman çok iyi çekmiş. Ama benim 2. kulaklık yok farkı gösterebileceğim. Aynı videodaki gibi sesin biraz az gelme sorunu da var fakat en büyük sorun sesin 1080p yerine 480p gelmesi. Videodan anlaşılır mı bilmiyorum. Son çare onu da denerim.
@deiinzz FxSound dediğin gibi çözmedi. Sadece sesi artıyor o da kötü artırıyor. Laptopta denedim. Laptopta da aynı. Ses HD gibi gelmiyor. Önceki Corsair kulaklığım ve monitörün kendi hoparlörü 150 kat falan daha iyi. Çok bariz fark var o yüzden 1080p 480p örneği veriyorum.
2. kulaklık olmasına gerek yok yine anlayabiliriz. Hala aynıysa Wraith'e bir daha mail at durumu sor bence. Hiç olmazsa da THH'ye başvurursun ama önce Wraith'e yaz. Belki o an umursamayıp geçmişlerdir.
Tamam brom her şey için teşekkürler. Zaten deneyecek bir şey kalmadı son çare video çekeyim hem Wraith'e de atarım.2. kulaklık olmasına gerek yok yine anlayabiliriz. Hala aynıysa Wraith'e bir daha mail at durumu sor bence. Hiç olmazsa da THH'ye başvurursun ama önce Wraith'e yaz. Belki o an umursamayıp geçmişlerdir.
@Simon Başkan sen IEM'ler konusunda çok bilgilisin. Bu kulaklığı da senin önerinle almıştım. Bir yorum yapamaz mısın yaşadığım sorun hakkında?
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli