Wraith Spirit of Aim mouse pad almaya değer mi?

Bütçe
1.500 TL

Çatlı Reis

Becerikli
Şu an güncel olarak KlasseGear Pro Dragon XXL mouse pad kullanıyorum. Masam büyüdüğü için ve L masa olduğu için bir mouse pad daha alayım dedim. Arkadaşlarım bu Wraith'in ürününü önerdiler, sizce almaya değer mi? 1.500 TL gibi bir fiyatı var, mouse pad için pahalı geldi açıkçası. Online oyun BF1 ve ara sıra CS harici pek oynamam, genelde hikayeli oyun oynarım; arkadaşlar çağırınca Valorant vs. giderim. Sizce bu mouse pad'i almak mantıklı mı yoksa 1.500 TL'ye oyun falan mı almalıyım?

Gerek yok. Fiyatını hak ediyor mu? Evet, belki üstüne az daha eklenip Wraith Ace serisi tercih edilebilir. Fakat BF1 ve ara sıra CS, Valo dışında rekabetçi oynamıyorsan gerekli değil bence.

Gerek yok. Fiyatını hak ediyor mu? Evet, belki üstüne az daha eklenip Wraith Ace serisi tercih edilebilir. Fakat BF1 ve ara sıra CS, Valorant dışında rekabetçi oynamıyorsan gerekli değil bence.

Eğer Aim'e bariz etki ediyorsa denemek isterim hocam açıkçası. En azından arkadaşlarla oynarken sorun yaşamam.

Senin ve Wraith öneren arkadaşlarının yaşını söyler misin? Bir tezim var da ondan dolayı soruyorum, asla hakaret amaçlı değil, sakın saygısızlık olarak algılama. Hatta niyetimi şimdiden yazayım. Bu Wraith sponsorlukları 14-20 yaş arası tüm gençleri zehirledi, Wraith ürünü kullanmayan kişiler bile reklamlar sayesinde sürü psikolojisiyle Wraith öneriyor. O keçi sürüsünden mi diye merak ettim arkadaşların. Sadece yaş gruplarını söylesen yeter.

Ben ürünü kullanmadım ama eminim parasına değmez, Wraith her zaman son alternatifin olsun. Hiçbir yerde içine sinen ürünü bulamazsan Wraith'e yönel derim.

Hangi mouse kullanıyorsunuz?

Ajazz AJ159PRO

Kullanmadığınız ürün hakkında yorum yapmanızın bu konuya zerre katkısı olmadı hocam. Gerek yoktu.

Eğer Aim'e bariz etki ediyorsa denemek isterim hocam açıkçası. En azından arkadaşlarla oynarken sorun yaşamam.

Yani evet, etkisi olur fakat rank'ı platinken seni elmas yapmaz. Ek olarak alacağın yüzeyin rahat hissettirmesi de önemli. Yani durdurma gücü, attığın flick'leri ve yapacağın microları etkiler. Bunlar aim çalışarak düzeltilecek şeyler olsa da farklı yüzeyin farklı getirileri var.

Üst düzey bir mouse pad alırken pek bir alternatifin yok zaten.

Ajazz AJ159PRO

Kullanmadığınız ürün hakkında yorum yapmanızın bu konuya zerre katkısı olmadı hocam. Gerek yoktu.
İyilik yapmak istedim kendimce, bu firmadan 10 kişi alışveriş yapıyorsa 5'i pişman. Tiktok-Youtube-Instagram da ürün incelemeleri yapan tüm kanallara sponsorluk vermişler, onlarda para için sevmediklerini ürünü sanki dünyanın en iyi ürünüymüş gibi övüyorlar. Sürü psikolojisine gitme diye uyarıyorum. Ha belki de istisna olarak ürün çok güzeldir bilemem. Ben sadece sorumun cevabını almak istiyorum, senin ve arkadaşlarının yaşı kaç? Devlet sırrı değilse veya niyetimi kötü bulmadıysan söyleyebilir misin?

Vardır ya. IEM konusunda mesela gerçekten Wraith harici IEM satan yer yok ama mouse pad öyle değil.

Ben 22 yaşındayım arkadaşım dediğim insanlar da oyundan tanıştığım kişiler. Konuma gerekli katkıyı sağlamıyorsun bari ben yaşımı söyleyip tezine katkı sağlayayım. Daha fazla konu dışı yorum yapmazsan sevinirim.

Anlıyorum hocam teşekkür ederim. Aynı fiyatlarda farklı iyidir dediğiniz mouse Pad'ler var mıdır peki? ATK öneren de vardı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…