schwessa

Gelişen
Sosyal'in klasikleşmiş konularından birine dönmüş fakat benim de kafam oldukça karıştı :D bir kısım alınmaz çok sorunlu derken bir kısım da en iyi klavye diyor, sanırım 2 üretimi var ve yeni üretimde sorunlar çözülmüş fakat kararsız kaldım aklımda hala şüpheler var, konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden çok teşekkürler, iyi günler ve iyi sosyaller dilerim :)

bir kısım da en iyi klavye diyor
Bunu diyen adamı geçtim, iyi diyen adamla muhabbeti keserim ya. Overpriced, cn yapımı olup TR de "törk yöpömö kölövyö" diye pazarlanan ürün. Çok merak ediyorum hangi 10 centlik çöp he sensörü,mux ve mcu kullandığını. PCB den fotoğraf atmak isteyen olursa incelerim. Yoksa o çöpe para verip almam.
Ha unutmadan, 8khz diye pazarlanıp, sadece pc ile iletişimi 8k olan, klavyenin kendi tarama hızı taş patlasa 2k olan klavyedir.
Son olarak alınır mı? Neden alınmasın her malın alıcısı vardır. :thumbsup:

Bunu diyen adamı geçtim, iyi diyen adamla muhabbeti keserim ya. Overpriced, cn yapımı olup TR de "törk yöpömö kölövyö" diye pazarlanan ürün. Çok merak ediyorum hangi 10 centlik çöp he sensörü, MUX ve mcu kullandığını. PCB'den fotoğraf atmak isteyen olursa incelerim. Yoksa o çöpe para verip almam.
Ha unutmadan, 8KHz diye pazarlanıp, sadece PC ile iletişimi 8K olan, klavyenin kendi tarama hızı taş patlasa 2K olan klavyedir.
Son olarak alınır mı? Neden alınmasın her malın alıcısı vardır. :thumbsup:

Yeni aktif olabildim kusura bakmayın, vallahi haklısınız hocam sırf TR üretimi diye abartan bir fan kitlesi var destek ol en azından diyenle bile karşılaştım 4 bin liraya sırf "destek" adı altında bozuk bir ürün almayı istemem, klavyenin hoşuma giden kısmı ise sesi, boyutu ve özellikle Stealth Black rengi, normalde aklımda nano68 vardı ama Stealth Black tarzı siyah renk ve daha kullanışlı bir klavye istiyorum 8K kısmı falan çok umurumda değil büyük ihtimalle 2K da kullanırım zaten aklınızda başka alternatif varsa her türlü öneriye açığım.

Neden alınır hocam rica etsem konuyu açar mısınız, hala kronik sorunları devam ediyor mu mesela ?

Son düzenleme: