• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

Hocam selamlar. İlk defa iem kullanıcam. Şuanda cloud 3 kullanıyorum.Özellikle fps oyunları için 4k ya kadar bir iem kulaklık arıyorum ve dongle dacı ve mikrofonuyla beraber 4k yı çok geçmesin istiyorum. Genelde önerilenler:

-Moondrop Chu 2
-Simgot ew200
-Simgot ew300
-Simgot eg280
-7hz g1
-Kefine klein(stok yok)
-Tangzu wan'er
-Truthear zero red(mik yok)

Mikrofonlu iemler gaming için ne kadar kullanışlı olur acaba ? Bir de Simgot eg280 için birisi oyun için ekstra amplifikasyonlu dac almanız gerekir falan yazmış ama bilmiyorum. Sizin fikriniz nedir ? @Simon

4 bine oyun icin en iyisi EG280. Onu alabilirsin. Mikrofonu diger IEM'lerden daha iyi.

EG280'dir burası.

Merhaba, Wraith Sense önermemenizin sebebi nedir? Ben kullanıyorum da sadece merak ettim, kötü bir kulaklık mı kullanıyorum diye.

Merhaba, Wraith Sense önermemenizin sebebi nedir? Ben kullanıyorum da sadece merak ettim, kötü bir kulaklık mı kullanıyorum diye.
Merhaba. Global olarak hakkinda yeterli bir incelemeye sahip olmadigi icin onermiyorum. Yakin fiyatlara Waner 2 gibi kendini pazara kanitlamis bir urun varken mantikli degil. Kotu diyemem. Fakat Wraith bir ses firmasi degil. Bu sebeple kendine ozgu bir tonalitesi bulunmuyor.

@Simon hocam eg280 için dongle gerekir mi ? Ürün henüz elime ulaşmadı ama biraz araştırmayla apple dongleların giriş seviye iemler için iyi olduğunu duydum ve bi tane sipariş ettim ancak EU versiyon geldi maalesef. Sizce dongle için masraf yapmaya gerek var mı ?

Gerekmez. 100 dolar alti hicbir IEM icin dongle lazim degil. EG280 icin sadece iki durumda dongle alinabilir. 1. Dip sesten rahatsiz oluyorsan. Yani tislama gibi bir ses geliyorsa ve bu durum seni irite ediyorsa alabilirsin. 2. Olarak ses seviyesi anormal sekilde dusukse. Bu genelde anakartla alakali bir durum. Fakat nadirdir. Simgot IEM'leri desibel olarak sorun yaratmaz.

Apple dongle'ı iade mi etmeliyim sizce Mikrofon kalitesinde değişiklik olur mu acaba ? Benim anakartın ses kartı alc897 yani en düşüğü o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…