reisim şimdi kulaklık geldi taktım ama hyprex cloud 2 kullanıyorum onunla ses karşılaştırması yaptıgımda alakası yok çok daha kalitesiz gibi geldi bana bi kurulumu ayarı vs bişeyi var mı?Rica ederim. Ayni IEM'i bende kullaniyorum. Memnunum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
İlginç. HyperX Cloud 3 ile kıyaslamıştım ve bana EW200'ün sesi daha iyi gelmişti. Ya ürün sorunlu ya da anakartın kulaklığı besleyemiyor. Iki secenegin var. Ya servise vereceksin ya da bir DAC ile kullanacaksin. Kasanda Type-C portu varsa bunu alabilirsin. Hem ses seviyesini arttiriyor hem de anakartin yerine daha dengeli bir ses veriyor.reisim şimdi kulaklık geldi taktım ama hyprex cloud 2 kullanıyorum onunla ses karşılaştırması yaptıgımda alakası yok çok daha kalitesiz gibi geldi bana bi kurulumu ayarı vs bişeyi var mı?
sence cloud2 nin ses kartına bağlayımmı olur mu ?İlginç. HyperX Cloud 3 ile kıyaslamıştım ve bana EW200'ün sesi daha iyi gelmişti. Ya ürün sorunlu ya da anakartın kulaklığı besleyemiyor. Iki secenegin var. Ya servise vereceksin ya da bir DAC ile kullanacaksin. Kasanda Type-C portu varsa bunu alabilirsin. Hem ses seviyesini arttiriyor hem de anakartin yerine daha dengeli bir ses veriyor.
- Makaleler
- 23
Denemeye deger. Sorun yasamazsin baglasan da.
bağladım ses daha iyi ama arkadan hırıldı gibi ses geliyor bana
- Makaleler
- 23
Dip ses deniyor buna. Bunun duzelmesi icin Moondrop Echo-A gibi bir ses karti lazim.bağladım ses daha iyi ama arkadan hırıldı gibi ses geliyor bana
anladım düzeltemiyorum şuanlık anladığımDip ses deniyor buna. Bunun duzelmesi icin Moondrop Echo-A gibi bir ses karti lazim.
- Makaleler
- 23
Evet o dip ses hemen hemen her IEM kulaklikta var ne yazik ki.
- Makaleler
- 23
Evet, bugun gordum. Konu acacaktim fakat neredeyse kimsenin umurunda olmayacagi icin acmadim. Yurt disi fiyatinda neredeyse 2K daha pahali. Fakat bu fiyatlara IE 200 almaktansa S12 Ultra almak daha mantikli. Ayrica Odyssey 2 ile S12 Ultra birbirine gram benzemiyor ses karakteri olarak. Odyssey 2 daha cok natural ve kritik dinleme icin uygunken, S12 Ultra ses karakteri olarak daha tiz, ust high (ust) notalara odaklaniyor. Ozellikle Rock ve Metal muzik dinleyicileri icin daha basarili bir IEM. Bana ikisinden hangisini kullanirsin deseler S12 Ultra'yi kullanirim. Fakat insanlarin %90'i Odyssey 2'yi tercih edecektir buna eminim. Overall olarak bakarsak ZiiGaat daha iyi. Tiz ve ust notalara odaklanan birisi icin ise LETSHUOER daha iyidir. Yani tamamen kisisel bir secim olur. Bence fiyatina deger. Hele IE 200 7.000'e satilirken.@Simon
Stoğa LETSHUOER S12 Ultra gelmiş fiyatı ve model hakkında yorumun nedir
Telefonun kullanımı için type c ses kartı var, aslında bu fiyat bandında direkt kendin dac alıp ZiiGaat x Hangout Audio Odyssey 2 modeline yönelmek daha akılcı yerinde mantıklı gibi geldi
@26418, EG280'den hala memnun musun? Bence harika bir IEM.
Yeni konular
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-