Dostum senden ricam inceleme konusu açabilir misin ? Müzik be oyun için incelesen yeter.
Simgot ea500lm modelini de düşündüm arada kalmıştım eg280 ile yakın fiyattalar diye üzmedi beni beklentimin üzerinde. Bu model ilk iem kullanımım değerlendirmem yanıltıcı olabilir o açıdan, üst kategoride kafaüstü kulaklık geçmişim var lakin deneyimim kulak içinde yok. Belki ilerde daha da üst segment premium düzey bir ürün almayı düşünürsem dediğim gibi şu anlık pek gerek duymadım oldukça tatmin etti açıkcası.

DAC'a gerek yok bu bütçede. Pas geçebilirsin.
Merhaba hocam,

Ben şimdi 2 kulaklık arasında kaldım. Birisi 7 Hz G1, diğeri Celest Wyvern Black Remaster IEM kulaklık; sence hangisi?

Bu arada 7 Hz G1 olanın Type-C ve jack girişli olarak ikisi de var. Eğer onu dersen Type-C mi yoksa jack mı seçmeliyim, onu da söyler misin?

Bayagi mutlu oldum bu IEM'leri gorunce. Gunum guzellesti resmen. Simdi hangileri alinir hangileri alinmaz ona bakalim. Tum IEM'leri degerlendirecegim.
  • Wraith Sense - Alinmaz. - 1.100 TL.
  • Moondrop Chu II - Alinir. - 1.250 TL.
  • Moondrop May - Alinmaz. - 4.000 TL.
  • Moondrop Rays - Alinmaz. 4.700 TL.
  • Moondrop Aria II - Alinmaz. - 5.000 TL
  • Kiwi Ears Cadenza - Alinir. - 1.800 TL.
  • 7Hz Elua Ultra - Alinir. - 1.500 TL.
  • 7Hz Zero: 2 - Alinir. - 1.300 TL.
  • 7Hz G1 - Alinir. 1.600 TL.
  • 7Hz Sonus - Alinir. - 3.300 TL.
  • Dunu Kima 2 - Alinmaz. - 7.000 TL.
  • Dunu Titan S - Alinmaz. - 3.800 TL.
  • Dunu Titan S2 - Alinmaz. - 4.700 TL.
  • Tangzu Wan'er S.G. II - Alinir. - 1.300 TL.
  • Letshuoer S12 - Alinmaz. - 7.000 TL.
  • Celest Wyvern Black Remaster - Alinir. - 1.800 TL.
  • Celest Wyvern Qing - Alinir. - 1.400.
  • ZiiGaat Lush - Alinir. - 8.000 TL.
IEM'leri buradan inceleyebilirsiniz.

merhaba hocam ben şimdi 2 kulaklık arasında kaldım birisi 7 hz g1 diğeri Celest Wyvern Black Remaster IEM Kulaklık
sence hangisi bu arada 7 hz g1 olanın type c ve jack girişli olarak 2 side var eğer onu dersen type c mi jack mı onuda söylermisin
bide dac felan da lazım oluyormu ben oyundayken adamın sesini net almak istiyorum

Merhaba hocam,

Ben şimdi 2 kulaklık arasında kaldım. Birisi 7 Hz G1, diğeri Celest Wyvern Black Remaster IEM kulaklık; sence hangisi?

Bu arada 7 Hz G1 olanın Type-C ve jack girişli olarak ikisi de var. Eğer onu dersen Type-C mi yoksa jack mı seçmeliyim, onu da söyler misin?

merhaba hocam ben şimdi 2 kulaklık arasında kaldım birisi 7 hz g1 diğeri Celest Wyvern Black Remaster IEM Kulaklık
sence hangisi bu arada 7 hz g1 olanın type c ve jack girişli olarak 2 side var eğer onu dersen type c mi jack mı onuda söylermisin
bide dac felan da lazım oluyormu ben oyundayken adamın sesini net almak istiyorum
Oyun icin ikisi de uygun degil. EW200 oneririm.

Son düzenleme:
Telefonda kullanacaksan DSP. Harici 3.5 mm. DSP olan Type-C sadece ucu.

+ olarak buna dac ses kartı vs bişey lazımmı
Lazim degil. İsraf olur boyle ucuz IEM'lere ses karti alarak masraf yapmak. Mesela ayni sitede ZiiGaat'in bir IEM'i var. Onun icin DAC sart.