• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

Telefonda kullanmalık günde 3-4 saat müzik dinleyen biri için hangi kulaklığı önerirsiniz ? Pcde cloud 2 core wireless ve arctis 5 var yandan yayın hariç çok kullanmıyorum. Pc için gerek yok olarak düşünüyorum.

Sahne genişliği, konumlandırma, müziğin içinde hissetme açısından nasıl hocam. Detaylı müzik dinlemeyi seviyorum, örneğin sağ üstten hihat gelecek, sol alttan snare. Bu sesler birbirine girmeyecek, ben de bunları takip edeceğim konumu tam belli olacak. Bunu yapan en sevdiğim kulaklık superlux HD681'di. EW200 onun kadar yapamayacak biliyorum ama en azından bir tık altında da olsa olur. Ve tiz fazla, kafa yorar diyorlardı. Onun hakkında ne düşünüyorsun, EQ yapmadan kullanacağım. Ben de satın aldım, gelene kadar beni hypelaman lazım. Kefine klean da düşündüm, fakat onun basslar yüksek. Tarzı da sıcakmış WAN er 2 tarzı bir şeymiş sanırım. Benim istediğim buram buram detay, ve onu EW200 çok daha iyi karşılıyor diye biliyorum. Tangzu WAN er 2 bu isteğimi 7.5 karşılaştırdı diyelim 10 üzerinden. EW200 de 9 olsa yeterli.

3.5 giriş ile Type-C arasında fark oluyor mu sadece 3.5 giriş kalmış stok beklemeli miyim?

Hocam meyer gaming sitesinde de satılıyor, orada Type-C stok vardı sanırım. Oraya bakabilirsin. Tek fark ses yüksekliği, PC'de ortalama bir anakart ile 3.5mm performansını denedim. Gayet tatmin edici.

Cloud 2 wired var ben de. Tangzu WAN er 2 daha iyi performans veriyor. Cloud 2 wired, Cloud 2 Core Wireless'tan iyidir diye tahmin ediyorum.

Bosuna israf olur. Klean icin ses karti gerekmiyor.
Hocam dipses yapıyor anakart da port da iyi değil maalesef fiyatı üzmeyecek bir şeyler lazım

Bosuna israf olur. Klean icin ses karti gerekmiyor.
klean dspli versiyonu değil 3.5mm bu arada fazla güç gerektirmediği için mi ses kartı gerekmiyor dediniz yoksa dsp muhabbetinden mi

Tangzu WAN'er 2 güzel. Siyah Type-C aldım ve iş yapıyor bayağı. İkinci bir tane almayı düşünüyorum açıkçası. Gerçi bu sefer beyaz alırım sanki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…