- Makaleler
- 23
Evet.
Evet.
Wan er 2.Telefonda kullanmalık günde 3-4 saat müzik dinleyen biri için hangi kulaklığı önerirsiniz ? Pcde cloud 2 core wireless ve arctis 5 var yandan yayın hariç çok kullanmıyorum. Pc için gerek yok olarak düşünüyorum.
cmf buds pro 2 var iken değer mi almaya peki hocam. O farkı hissettirir mi ?
Deger. CMF Buds Pro 2'ye gore daha net ses verir. Ses sahnesi daha genis oldukca.cmf buds pro 2 var iken değer mi almaya peki hocam. O farkı hissettirir mi ?
3.5 giriş ile type c arasında fark oluyor mu sadece 3.5 giriş kalmış stok beklemeli miyim ?Deger. CMF Buds Pro 2'ye gore daha net ses verir. Ses sahnesi daha genis oldukca.
Fark yok ses kalitesi bakimindan. Hangisi isine daha cok yarayacaksa tercihini ona gore yapman dogru olur.3.5 giriş ile type c arasında fark oluyor mu sadece 3.5 giriş kalmış stok beklemeli miyim ?
3.5 giriş ile Type-C arasında fark oluyor mu sadece 3.5 giriş kalmış stok beklemeli miyim?
Telefonda kullanmalık günde 3-4 saat müzik dinleyen biri için hangi kulaklığı önerirsiniz? PC'de Cloud 2 Core Wireless ve Arctis 5 var yandan yayın hariç çok kullanmıyorum. PC için gerek yok olarak düşünüyorum.
Hocam dipses yapıyor anakart da port da iyi değil maalesef fiyatı üzmeyecek bir şeyler lazımBosuna israf olur. Klean icin ses karti gerekmiyor.
klean dspli versiyonu değil 3.5mm bu arada fazla güç gerektirmediği için mi ses kartı gerekmiyor dediniz yoksa dsp muhabbetinden miBosuna israf olur. Klean icin ses karti gerekmiyor.