• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Wraithesports.com'a yeni IEM kulaklıklar geldi!

Sahne genisligi ve sesin konumlandirmasi gayet iyi. Ben sevdim. Detay icin Planar driver IEM alman lazim. Dusuk butcede EG280, yuksek butce S12 Ultra. EW200 ve Waner 2 teknikalite detaylandirma olarak yakinlar. Tabii EW200 daha iyi acikcasi. Fark burada imaging ve overall smoothness'da. HD681 iyi bir kulaklik. EW200'den iyidir. Tizleri volume'u %80 ve ustune kadar cekince kulak tirmaliyor. O kismi begenmemistim. Eski KZ kulakliklarini hatirlatiyor. Fakat ben maksimum %60'larda takildigim icin bunu sorun etmedim. Hype'larim sorun yok. Klean basshead ve metalhead'ler icin oneriliyor. Oyun performansi olarak daha genis sahneye sahip oldugundan dolayi EW200 daha iyi oyunlarda. Fakat son ses muzik dinleme konusunda bence Klean daha saglam. Hayirli olsun ayrica umarim memnun kalirsin. Ben Hesaudio'dan almistim. Evet, ayrica dedigin gibi detay konusunda 3.000 TL alti en iyi IEM EW200. Bir daha yukseltme ihtiyaci duyarsan S12 Ultra'ya yonelmeni oneririm. Buram buram detay isteyen birine eargasm yasatacaktir. Planar surucuyu mukemmel sekilde kullanmis Letshuoer ekibi. Hem eski serilerdeki gibi keskin (keskinden kastim duz S12 gibi kulak tirmalayan cinsten) degil tizler. Tam ayarinda. Su anda hayalini kurdugum IEM S12 Ultra. Detay basarimi olarak ZiiGaat'lardan da daha iyi ayrica. Bunu bir cok ZiiGaat IEM'i denemis birinden ogrendim. Onun icin S12 Ultra ve Simgot ET142 mukemmel detay sunuyormus. Kanalin ismi Andy Audiovault. Guzel videolari var. Crinacle'dan daha guvenilir.

Tangzu WAN'er 2 güzel. Siyah Type-C aldım iş yapıyor bayağı. İkinci bir tane almayı düşünüyorum açıkçası. Gerçi bu sefer beyaz alırım sanki.
Hayirli olsun guzel gunlerde kullan. Bence onun yerine bir tane de Elua Ultra al. Basshead biraz ama dinlemesi eglenceli.

Anladim. Dip sesi beni de rahatsiz ediyor. Fazla guc gerektirmediginden dolayi ses karti onermedim. Benim onerim bu olur sana. Daha f/p bir sey bulamadim. Bunu incele bir. Stok yok ama gelir buyuk ihtimalle. FiiO veya Moondrop'un ses kartlarini alma ayrica. Fahis fiyat cekmis distributorler.

Bass'la pek işim yok hocam. Tizleri ve ortaları rahat duyacağım ürünler lazım bana.
Anladim. Pekala o zaman yine de farkli bir tat alman icin EW200 veya Klean oneririm. Ayni butcede kalalim dersen o zaman Chu 2 oneririm. Fakat nemli ortamlarda kullanmayin. Oksitlenme yapabilir. İlk dedigim iki IEM'den birini tercih edersen upgrade yapmis olursun.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam tavsiyene uyacağım. Sağlıcakla kal

Bass'la pek işim yok hocam. Tizleri ve ortaları rahat duyacağım ürünler lazım bana.

Hocam WAN er 2'den geçeceksen @Simon hocamın dediği gibi en düşük EW200 veya kefine klean al. Asıl farkı onlarda hissedersin, gerçek upgrade olur. Tangzu WAN er 2 var ben de, simgot EW200 de aldım. İstersen gelince karşılaştırıp sana yorum bırakabilirim.

Teşekkürler hocam. Ben de HD681'den iyi olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi bir tık aşağısında olsa da kafi benim için. Her ne kadar detay sevsem de, 4kya bir IEM almak bile israf oluyor benim için. EW200'e bile bir tık israf olarak bakıyorum öyle düşün. Bunun nedeni de Nintendo Switch sahibi olmam, PC olsa sorun değil 5kya da alalım. Çünkü hep kullanacağım ama konu telefonda ve Switch'te kullanma olunca. EW200'den fazlası bir tık gereksiz kaçıyor kullanımım için. Ben de son ses müzik dinlemeyi bıraktım, enstrümanları rahatça duyabileceğim bir seviye yeterli oluyor. Ve aslında istediğim, detayları WAN er 2'den daha net almak. Sesler daha da ayrı olsun, ve daha net duyayım detayları. 2400 TL'ye mikrofonlu 3.5mm halini aldım, memnun edeceğini düşünüyorum. HD681'i kulak içine çevirmek çok işime gelir. Umarım aralarında aşırı fark olmaz.

@Simon hocam.

tangzu yuxuanji​

Modeli hakkında bilgin var mı, EW200 ile aralarındaki farklar vs. tangzu 500 TL daha pahalı, değer mi emin olamadım. Feci isteklerim de yok çünkü, isteklerimi biliyorsun EW200 onları karşılıyor sanırım.

Son düzenleme:
Bu model tutmadi. Rakiplerine benzer ses kalitesi sunuyor. Kotu degil kesinlikle. Fakat EW200 ve Klean tutmus urunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…