Merhaba. Ses kartin bayagi iyi bence. IEM olarak bunlari onerebilirim.
Tizlerde oldukca basarili. Daha cok Rock/Metal tarzi agresif ve detay isteyen muziklerde oneriliyor. Fiyati da diger urunlere gore daha uygun.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Notr tuninge sahip. Crinacle ortakliginda ve eski gizaudio calisani timmy tarafinda tonlandi. Gayet iyidir.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bass performansi ve tizleri guclu. Crescent'in Odyssey 2'den daha farkli yapan şey tizlerin daha temiz ve basslarin daha dolgun olmasi.
Orchestra Lite'in bu IEM'lerden ustun oldugu tek şey vokal performansi. Geriye kalan tuning, scale, overall smoothness gibi konularda diger UC IEM daha basarili.
Benim tercihimi soracak olursan ben S12 Ultra alirdim. Fakat oyun icin almazdim. Oyun icin notr olmasindan dolayi ziigaat Odyssey 2 alirdim.