Hocam yanlışım varsa düzeltin millet bu dongleları ses kalitesi için almıyor mu
Dusuk seviye IEM'lerde ses kalitesine etkisi olmuyor. Ornegin bir ZiiGaat IEM icin ses karti sart. Fakat uygun fiyatli IEM'lerde ses kalitesine bir faydasi bulunmuyor. Yani IEM'e gore degisiyor dongle meselesi.

@Simon hocam,
G1 kulaklığı belli aralıklarla kontrol edip temizliyorum; ancak bu sefer baktığımda silikonu taktığımız kısımda turkuaz renkte bir kirlilik fark ettim. İnternette bunun oksitlenme olabileceği söyleniyor. Bu durum garanti kapsamına girer mi? Ne yapmak gerekir acaba?

@Simon hocam,
G1 kulaklığı belli aralıklarla kontrol edip temizliyorum; ancak bu sefer baktığımda silikonu taktığımız kısımda turkuaz renkte bir kirlilik fark ettim. İnternette bunun oksitlenme olabileceği söyleniyor. Bu durum garanti kapsamına girer mi? Ne yapmak gerekir acaba?
Wraith'in mailine yazin. Yardimci olurlar.

1-2 ay önce Melody Wings Venus'u kendime, Moondrop Starfield II'yi arkadaşıma aldım. Düşünülebilirler. Oyunda da müzikte de oldukça iyi performans veriyorlar.

EPZ'nin su ana kadar tutmus bir urunu yok. Her zaman butcesinde daha iyi alternatiflerin oldugu bir marka. Bizim topraklarda sans verilebilir yine. Cunku alternatif sayimiz kit.

Adamakıllı modeller yerine bilinmeyen fason marka getiriyorlar klasik Wraith. Bir Letshuoer S08 getirse o da tutar bunlara para harcamak yerine.

@Simon selam.

Senelerce Turtle Beach Battle Buds kullandım ardından uzun bir süre kulak üstü kullandım fakat gerek saçımın yapısını bozması gerek kafadaki sürekli bir ağırlık hissi bıktırdı. Tekrardan kulak içi kulaklıklara gözümü diktim. Amazon üzerinden alayım dedim orada çok seçenek olmadığı için KZ ZSN Pro X buldum ve aldım, bugün geldi. Fakat satıcı X yerine düz versiyonu göndermiş yanlışlıkla. Yine de aç bi dene beğenirsen kalsın diye teklifte bulundu denedim de öyle ahım şahım bir ses yüksekliği falan yok. Ses kasma konusunda da pek emin olamadım. Bunu iade edip X versiyonunu alsam mı yoksa bu fiyat bantlarına daha iyi olduğunu bildiğiniz bir ürün var mı?

@Simon selam.

Senelerce Turtle Beach Battle Buds kullandım ardından uzun bir süre kulak üstü kullandım fakat gerek saçımın yapısını bozması gerek kafadaki sürekli bir ağırlık hissi bıktırdı. Tekrardan kulak içi kulaklıklara gözümü diktim. Amazon üzerinden alayım dedim orada çok seçenek olmadığı için KZ ZSN Pro X buldum ve aldım, bugün geldi. Fakat satıcı X yerine düz versiyonu göndermiş yanlışlıkla. Yine de aç bi dene beğenirsen kalsın diye teklifte bulundu denedim de öyle ahım şahım bir ses yüksekliği falan yok. Ses kasma konusunda da pek emin olamadım. Bunu iade edip X versiyonunu alsam mı yoksa bu fiyat bantlarına daha iyi olduğunu bildiğiniz bir ürün var mı?
Selam. Butceni belirtirsen yardimci olurum. Ana kullanim amaci oyun olacaksa KZ onermem.