Skyline R34 58

Uzman
İyi sosyaller.

Yakın zamanda ekipman almak için sürekli piyasayı araştırıyorum. Logitech gibi markaların ürünlerini beğensem de gereksiz pahalı. Sonra Wraith'e yöneldim ancak ürün hatalı olsa bile açıldığı için iade almadıklarını gördüm. Hala öyle mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: 14 gün içerisinde iade edilebilir. https://wraithesports.com/pages/i%CC%87ade-kosullari?srsltid=AfmBOoovC4YPcZqO8qoWACi2sc3aaT-5LfAyomcwe1FiEfq0-FZPCEYh
İyi sosyaller.

Yakın zamanda ekipman almak için sürekli piyasayı araştırıyorum. Logitech gibi markaların ürünlerini beğensem de gereksiz pahalı. Sonra Wraith'e yöneldim ancak ürün hatalı olsa bile açıldığı için iade almadıklarını gördüm. Hala öyle mi?

Teşekkürler.
Evet, öyle. Ürün bozuksa servise gönderiyorsun tabii, fakat ne kadar iyi bir servis var? Orası aşikar.

Son düzenleme:
Sonunuz THH' ye gider gibi. Almamak için kırk takla atıyorlar. Kanun açıkça belirtmesine rağmen, onlar bizim kendi ürünümüz değil o yüzden alamayız falan diyorlar.

Yasal olarak iade edilebilir, bir firma yasaları ihlal ediyor diye ne zamandan beri ihlal kanunun önüne geçmiş. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Yasal olarak sen iade edersin dostum bak bakalım iade edebiliyor musun iade edemeyenler zarar ederek ikinci elden satarak kurtulabiliyor anca yanlış bilgilendirme falan yaptığım yok.

Yasal olarak iade edilebilir, bir firma yasaları ihlal ediyor diye ne zamandan beri ihlal kanunun önüne geçmiş. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
İade edilir, THH onay verirse. Diğer türlü asla tek seferde iade almıyorlar. Normalde koşulsuz iade hakkı olmasına rağmen yok servise gidecek, yok kutusu açıldı gibi bahanelerle uğraştırıyorlar.

Yasal olarak sen iade edersin dostum bak bakalım iade edebiliyor musun iade edemeyenler zarar ederek ikinci elden satarak kurtulabiliyor anca yanlış bilgilendirme falan yaptığım yok.
3 kere alışveriş yaptım ikisinde memnun kalamayınca sonuncuda pişman etmeden satarak elden çıkardım. Gittim Superlight 2 aldım. Fazla ödedim ama kafam rahat en azından, pişman değilim.