Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Selamünaleyküm. Wraith'ten SKY X1 almak istiyorum fakat iade politikası yüzünden kafam çok karışık, bazı yerlerde ürünü bozuk gönderip iade bile almadıklarını söylemişler. Sizce ne yapmalıyım? Bütçeme uygun en iyi mouse Wraith'te ama politikaları yüzünden tedirginim.
Selamünaleyküm. Wraith'ten SKY X1 almak istiyorum fakat iade politikası yüzünden kafam çok karışık, bazı yerlerde ürünü bozuk gönderip iade bile almadıklarını söylemişler. Sizce ne yapmalıyım? Bütçeme uygun en iyi mouse Wraith'te ama politikaları yüzünden tedirginim.
Yasal yollar ile uğraşmak istemiyorum sonuçları uzun sürüyor. Diğer forumda biri şöyle demiş "bozuk gönderilen ürünü bile iade etmiyorlar" gibi bir şey demişti. Bozuk ürün değil de iade politikaları ile bir sürü şikayet okudum hocam.
Enis Cherryson (Kirazoğlu) video çekmişti onlarla. Bir sorun yaşarsan ve çözmezlerse Multiplayer ve Enis'e e-posta at bence. Baktın 1 haftadır yanıt yok yasal yollara başvurursun.
Enis cherryson (kirazoğlu) video çekmişti onlarla. Bir sorun yaşarsan ve çözmezlerse multiplayer ve Enis'e e-posta at bence. Baktın 1 haftadır yanıt yok yasal yollara başvurursun.
Uzak dur. X1 Ultimate almıştım. Geldiği gibi sağ tık kasaya sürtüyordu, ek olarak sensör atlama yapıyordu. Değişim istedim, teknik servise yönlendirdiler. Orada da hiçbir problem yoktur dediler. İşin komik yanı, kasanın sürten tarafını düzeltmek için kasayı kesmeye çalışmışlar ama becerememişler.
Uzak dur. X1 Ultimate almıştım. Geldiği gibi sağ tık kasaya sürtüyordu, ek olarak sensör atlama yapıyordu. Değişim istedim, teknik servise yönlendirdiler. Orada da hiçbir problem yoktur dediler. İşin komik yanı, kasanın sürten tarafını düzeltmek için kasayı kesmeye çalışmışlar ama becerememişler.
Bende bundan olmasından korktuğum için almaktan vazgeçtim, başka mouse aldım zaten. Teşekkür ederim, bu yazdığınız almak isteyenlerin bilgileniceği mesaj olabilir.