Kocaman bir yük kapasitörü var kaliteli duruyor, fakat aluminyum sogutucusu yetersiz kalıyor, tam yükte çalışmamasına rağmen bariz şekilde ısınabiliyor fan ile kullanmak lazım.
Resimdeki gibi 5 potansiyometresi var frekans, sub volume, Treble, bass ve main volume ayarları yapabiliyorsunuz.
Kendi deneyimim ve yorumlarım
Bundan 4 ay önce 700TL ödeyerek satın almıştım, o günden beri kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir soruna rastlamadım. Entegrenin kötülüğünden olsa açılışta pop sesi yapıyor, fakat ses kalitesi fena degil, 150W rms LG subwoofer ve 2 adet Z313 uydusu ile kullanıyorum. Uydularım yuzunden mid seslerden memnun olmasam da genel performansı gayet iyi subwoofer çıkışı beklediğimden çok daha kuvvetli odayı sallıyor resmen kullanmayı dusunuyorsaniz 24v 5A bir adaptör tercih edin ve mümkünse bir fan takviyesi yapın boşta bile ısınabiliyor bahsedeceklerim ve anlatacaklarım bu kadardı teşekkür ederim.
Kendisi yaklasık 2 hafta önce hakkın rahmetine kavuştu, almanızı önermiyorum zorlanmadığı bir senaryoda subwoofer çıkışındaki entegresi yandı. Bende sinirimi çıkarttım son hali bu.