TRSancakTR 2

Başarılı
Yer
Kurtlar Vadisi
Full programlar indir net adlı siteden PES 2013 indireceğim. Birkaç kere artık satışta olmayan oyunları yükledim. Bu site güvenli midir diye düşündüm. Güvenli bir site mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Full programlar indir net adlı siteden PES 2013 indireceğim. Birkaç kere artık satışta olmayan oyunları yükledim. Bu site güvenli midir diye düşündüm. Güvenli bir site mi?

Site güvenli olsa da olmasa da indirdiğiniz içerik önemli hocam. VirusTotal'de siteyi taratın öncelikle. Sonra da Kaspersky ile indirdiğiniz dosya içeriğini taratabilirsiniz.

1768119421559.webp

Ben tarattığımda bir problem yok gibi.

Hocam dosyayı da taratıcam ama dosya 1 GB VirusTotal kabul etmiyor.
Dedigim gibi Kaspersky'de o ozellik vardi ancak Free'de var midir bilemiyorum. Deneyin bi isterseniz.

@ircoas, VirusTotal'de URL taratmak tamamen boş iş. Scam siteleri bile bu şekilde full clean çıkabilir. Ben Fullprogramlarindir önermem, onun yerine aşağıda attığımı indirmenizi öneririm;

Kod:
https://drive.google.com/file/d/1ktOMFC3fEYnrt9uFk95ErHLlbiKBdHxA/view
VirusTotal'e acayip guven oldugu icin bunu oneri olarak sunmustum. Dediginiz hakkinda bilgim yoktu. Tesekkurler hocam.

@ircoas, VirusTotal'de URL taratmak tamamen boş iş. Scam siteleri bile bu şekilde Full clean çıkabilir. Ben fullprogramlarindir önermem, onun yerine aşağıda attığımı indirmenizi öneririm;

Kod:
https://drive.google.com/file/d/1ktOMFC3fEYnrt9uFk95ErHLlbiKBdHxA/view

Hocam illa PES 2013 değil, amacım, benim dediğim site güvenliyse başka oyunları da indirmek istediğim zaman siteden rahatça oyun indirmek.

Hocam belki casus yazılım yediniz fark etmediniz?
Merak etmeyin o kadar kafam calisiyor. Bazi donemler yavaslama hissettigim oluyor psikolojik mi emin olmasam da, Bitdefender ya da Kaspersky kurup tam tarama ile taratiyorum. Tertemiz ciktigini gorunce de kaldiriyorum geri, siteden bir sey indirirken reklamlardaki download butonlarina basmayip dogru dosyayi indirirseniz problem olmaz.