Merak etmeyin o kadar kafam calisiyor. Bazi donemler yavaslama hissettigim oluyor psikolojik mi emin olmasam da, Bitdefender ya da Kaspersky kurup tam tarama ile taratiyorum. Tertemiz ciktigini gorunce de kaldiriyorum geri, siteden bir sey indirirken reklamlardaki download butonlarina basmayip dogru dosyayi indirirseniz problem olmaz.
Benim başıma hiçbir olay denk gelmedi. Hiçbir sorun yaşamadım. Diğer türlü güvenmeyenler kendi bilir ama yine de babasının hayrına koymuyor onu. Crack yapan cracker bile babasının hayrına yapacağını düşünmüyorum.

Benim başıma hiçbir olay denk gelmedi. Hiçbir sorun yaşamadım. Diğer türlü güvenmeyenler kendi bilir ama yine de babasının hayrına koymuyor onu. Crack yapan cracker bile babasının hayrına yapacağını düşünmüyorum.
Gerçekten de çoğu öylesine yapıyor. Hobi amaçlı ve maddi durumu olmayan insanlar için yapıyorlar. Bazı gruplar söylüyor açıkça bunu .nfo'larına ASCII sanatı ile.

İzlemenizi öneririm. Kesinlikle güvenli değil.

Chrome'da bile kur.exe denilen ekstra bir exe dosyası var ve Kaspersky, Bitdefender, Malwarebytes gibi AV'ler bu kur.exe'nin Trojan olduğunu tespit ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence çok riski yapıyorsunuz ne olacak yani antivirüs bilgisayarınızda kalsa?

Antivirüs programlarının çok saçma şeyleri var sizin güvenli olduğundan emin olduğunuz dosyaya güvenli değil diyor. Kod yazıyorsunuz çalıştırdığınız zaman gecikme yaşanıyor çünkü antivirüs programı kodunuzu denetliyor, benim yazdığım kod ya da benim hazırladığım dosya ne kadar güvenli ne kadar tehlikeli başkası mı ölçüp karar verecek ben vereceğim bir noktada gerçekten çok kısıtlıyor kullanıcıyı.