umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 21 Ağustos 2024 #11 Mailinize sebebi gelmiştir, hangi tweet dolayısıyla olduğu vs. Onu kontrol ettiniz mi? Taleplere hemen dönülmüyor, gerçekten haksız bir kapatılma ise birkaç güne açılır.
Mailinize sebebi gelmiştir, hangi tweet dolayısıyla olduğu vs. Onu kontrol ettiniz mi? Taleplere hemen dönülmüyor, gerçekten haksız bir kapatılma ise birkaç güne açılır.
KS KS Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 786 21 Ağustos 2024 #12 RockyHighway79 dedi: 10 dakikalık mail ile hesap oluştur onu kullan, askıya alınırsa başka bi' 10 dakikalık maille tekrar hesap aç. Gerçekten uğraştığına değmez; maillere bakmıyorlar bile. Genişletmek için tıkla... Başka bir hesabım var onu da pek kullanmıyorum ondan devam ederim. umut dedi: Mailinize sebebi gelmiştir, hangi tweet dolayısıyla olduğu vs. Onu kontrol ettiniz mi? Taleplere hemen dönülmüyor, gerçekten haksız bir kapatılma ise birkaç güne açılır. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını attığım uyarıyı göndermişler sadece, tweet veya retweet hiç atmamıştım.
RockyHighway79 dedi: 10 dakikalık mail ile hesap oluştur onu kullan, askıya alınırsa başka bi' 10 dakikalık maille tekrar hesap aç. Gerçekten uğraştığına değmez; maillere bakmıyorlar bile. Genişletmek için tıkla... Başka bir hesabım var onu da pek kullanmıyorum ondan devam ederim. umut dedi: Mailinize sebebi gelmiştir, hangi tweet dolayısıyla olduğu vs. Onu kontrol ettiniz mi? Taleplere hemen dönülmüyor, gerçekten haksız bir kapatılma ise birkaç güne açılır. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını attığım uyarıyı göndermişler sadece, tweet veya retweet hiç atmamıştım.