Anonim0099

Çalışkan
Selam herkese.
BIOS'ta gezerken backgroundu degisitirebildigimi fark ettim. ASUS ana kartta. ROG disinda ekstra resimde belirtigim gibi bir background vardi. ASUS ROG STRIX X870a ana kartim
ASUS AI suit probramindandir belki dedim ama onu da yuklenmiyor.
Herhangi bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler iyi gunler herkese.

20250728_084731.webp

20250728_084817.webp

20250728_084748.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden fark ettin? Rehberini yapalım bunun.

Yeni resim ekledim. Tam olarak nerede olduna dair. Merakla beklerim artik sonuca varabilirse =). Yani birkac tane video baktim yabanci sitelerden sadece ASUS yazisindan sonra gozuken kendi tasarimini koyuyolar. Ama benim şu anda yasadigim olaysa. Direkt ROG amblemi yerine o resimdeki gorseli gorseli gorebiliyorum. ASUS'la alakali hiçbir yazi yok gorunurde

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım, geçen sene yabancı bir youtube kanalında görüp araştırmıştım ve Asus'un kendi sayfasında değiştirilebildiğinde anlatan bir rehber bulmuştum. Pek emin olmadığım ve bilgisayarı bozmaktan çekindiğim için denememiştim. Bulabilirsem eğer rehberi ve kanalı atarım.

Edit: Youtube kanalını bulamadım ama Asus'un resmi sayfasında yapılan rehberleri buldum.

Son düzenleme:
Hocalarım, geçen sene yabancı bir youtube kanalında görüp araştırmıştım ve Asus'un kendi sayfasında değiştirilebildiğinde anlatan bir rehber bulmuştum. Pek emin olmadığım ve bilgisayarı bozmaktan çekindiğim için denememiştim. Bulabilirsem eğer rehberi ve kanalı atarım.

Edit: Youtube kanalını bulamadım ama Asus'un resmi sayfasında yapılan rehberleri buldum.
Arkaplan değiştirme değil bu. Logo veya açılış ekranı değiştirme bu.