Deniyorum simdi.

Simdi tekrar baktim zaten ben oradan degistirdim istersem duz ROG'ya da SE7en seklinde var. Ekstra ekliyebileceğim ya da farkli secenekler yok.
Tamam hocam, sonuç olarak ekteki görseller Asus'un bazı modellerde sunduğu ekstra bir özellik olarak modlamadan BIOS tema değiştirme işlemi. Eğer adımları yaptıktan sonra Sev7n ve Rog arasında seçim yapabiliyorsanız böyle.

Bunlar harici değiştirmek isterseniz modlama yapmanız gerek ama logoyu istediğiniz şekilde değiştirirsiniz, çözünürlük fazla yüksek olmama şartıyla.

Tamam hocam, sonuç olarak ekteki görseller ASUS'un bazı modellerde sunduğu ekstra bir özellik olarak modlamadan BIOS tema değiştirme işlemi. Eğer adımları yaptıktan sonra Sev7n ve ROG arasında seçim yapabiliyorsanız böyle.

Bunlar harici değiştirmek isterseniz modlama yapmanız gerek ama logoyu istediğiniz şekilde değiştirirsiniz, çözünürlük fazla yüksek olmama şartıyla.

Evet. Ogrenmis olduk. Bende indirdigim wpdan falan zannediyordum. İsmini bile tam benim yazicagim sekilde olunca :) Ama keske soyle ufak tefek ayarlaradida dusunup kullaniciya sunulsa guzel olur du. Yani bir RAM ayarken veya PC acilisinda bize ozel bir gorsel gormek guzel olurdu. Herkese tessekur ederim. Benimle kafa yordunuz. Iyi gunleriniz olsun Saygilar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Ogrenmis olduk. Bende indirdigim wpdan falan zannediyordum. İsmini bile tam benim yazicagim sekilde olunca :) Ama keske soyle ufak tefek ayarlaradida dusunup kullaniciya sunulsa guzel olur du. Yani bir RAM ayarken veya PC acilisinda bize ozel bir gorsel gormek guzel olurdu. Herkese tessekur ederim. Benimle kafa yordunuz. Iyi gunleriniz olsun Saygilar.
Hocam isterseniz bu konuda bir rehber hazırlayabilir ve sizi de etiketleyebilirim. Hem bu özelliği bilmeyenlerde öğrenmiş olur.